18 maart 2017

No Mirror Makeup Challenge


Hi peeps, als jullie bekend zijn met you tube dan kennen jullie deze challenge zéker, het is een gouwe ouwe, maar ik moest hem ook doen uiteraard.

16 maart 2017

Mijn foundation collectie


Het laatste jaar heb ik een mooie basis opgebouwd in mijn collectie aan foundations ( en eigenlijk vind ik dit nog enorm weinig. ) Ik zal ze 1 voor 1 afgaan en een kleine review geven voor jullie.

14 maart 2017

Eyeliner with hooded and creased eyes tutorialOp mijn youtube leg ik uit hoe ik mijn eyeliner doe met mijn aparte oogvorm. De video is in het Engels, en waarom dat is leg ik uit in de video zelf. Veel kijkplezier !

11 maart 2017

What's in my bag


Hi guys ! Ik zag youtubers dit soort video's maken en vond het altijd super leuk om ernaar te kijken, dus ik dacht let's give it a try ! 

Geef het zéker een duim omhoog als je nog van die video's wil zien, want ik vind het alleszins super leuk om te maken.


XOXO- An


Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

8 maart 2017

Wat staat er op mijn spotify ?


Wisten jullie dat buiten make up, muziek 1 van mijn grootste passies is ? Ik deel hier mijn favoriete nummers die ik letterlijk plat speel op mijn spotify !

7 maart 2017

Video : Waarom ik hélemaal CRANK word in het verkeer !


Sommige zaken die zorgen er voor dat ik acute zweetaanvallen krijg, zoals het verkeer. In deze RANT video geef ik even mijn ongezouten mening over mijn mede bestuurders. 
Waarschuwing : There might be some cursing, not for sensitive viewers lol.

6 maart 2017

Waarom ik het liefst nooit meer een voet in een discotheek zet.


Gaan we uit ? Sure.. Anders zit ik ook maar thuis. Maar elke keer als ik in een club kom, dan weet ik weer waarom ik liever niet uitga.

5 maart 2017

Hoe zorg je ervoor dat je foundation de hele dag blijft zitten ?


Hoe je je make up aanbrengt is even belangrijk als de producten die je gebruikt. Als je huid begint te glimmen, of je foundation blijft niet zitten, dan zijn deze tips perfect voor je !