3 april 2017

Waarom ik momenteel niet zo goed in mijn vel zit en wat ik eraan wil doen.


Mijn blog is mijn dagboek. En buiten mijn passie, mooie momenten en tips, wil ik ook de mindere momenten erin neerpennen. Waarom ? Omdat het een mooie les kan zijn voor in de toekomst.
De laatste weken zit ik niet zo goed in mijn vel. Ben ik ongelukkig ? Nope, ik ben super gelukkig ! Ik heb de beste vrienden die een mens zich kan wensen, de band met mijn familie wordt steeds sterker en mijn agenda zit volgeboekt met afspraken voor make up, etc etc.

Dus neen, ik ben niet ongelukkig, integendeel, ik heb alles wat ik maar kan wensen.

Ik voel me soms eenzaam & niet mooi.

Ja, ook ik ben énorm onzeker over mijn uiterlijk. Zeker de laatste tijd, omdat ik eerlijk gezegd mijn uiterlijk een beetje verwaarloos. Ik ben zodanig hard aan het werken, en besteed zoveel tijd aan mijn vrienden en familie dat ik mezelf opzij schuif.

Ik ben zo wit als een prei, ben een paar kilo'tjes bijgekomen, en mijn kapsel is .. Nja, zet mij in een wei en de kraaien blijven weg, laten we het daarbij houden.

Laatst kwam ik iemand na een hele lange tijd tegen en zeiden ze letterlijk " Ik had je niet herkend ".... Well, thanks.
En als je van jezelf weet dat je er goed uitziet, dan kan je denken ; YEAH MOTHER****.


Maar dat is dus niet het geval, lol.

Ook viel het mij vorig weekend op dat ik mezelf enorm eenzaam voelde op een gegeven moment. Hoewel ik eigenlijk ergens ook blij was dat ik even op mezelf kon zijn, want ik had zo een drukke week gehad..

Maar hoe kwam dit nu eigenlijk ?
  
Naja, ik ben ook maar een mens, en okééééé, ik ben nog MAAR 5 maanden alleen, maar dat is voor mij echt al het langste dat ik ooit alleen ben geweest.

Wil ik daarom per se een relatie ? Nope, nope en nog eens nope.. Als ik soms mensen hun verhalen moet aanhoren over relaties, dan ben ik blij dat ik alleen ben. 

Ondanks dit, ben ik ook een mens die graag eens affectie en genegenheid heeft. Maar ik ben niet het type vrouw dat dit gaat zoeken in one night stands, of zomaar bij de eerste de beste, dus momenteel is mijn liefdesleven dood.

Ook qua aandacht is het momenteel doder dan doods, vind ik dat erg? Neen.
Heb ik zoals elke vrouw al eens graag een complimentje of aandacht ? Ja.


Hierdoor heb ik gewoon moeilijke momenten.. Het is voor mij enorm aanpassen om zo alleen te zijn en dat heeft super veel voordelen, maar ook nadelen.Ik ga mezelf niet settelen voor ik zeker ben van mijn ( of ons ) stuk ! 

Klaar en duidelijk, toch ? Jammer genoeg is het qua mannen niet veel soeps momenteel ( of ze zijn getrouwd, zijn vol van zichzelf, homo of Amerikaans acteur, lol. )

Wat ga ik hieraan doen ?


Fietsen ! Ik ben mezelf mentaal aan het voorbereiden om met de fiets te gaan werken. 

Ben ik hier blij mee ? Hell no !Ik haat sporten. En sporten haat mij. Nogmaals, in de fitness ben ik net een spastische giraf en heb totaal geen idee met wat ik bezig ben.

Maar ik heb gewoon sport nodig, want anders weeg ik binnen 5 jaar, 100 KG. Ik eet gewoon te graag, OKE ?!

Dit zal dan het probleem van " ik zie zo wit als een prei " ook oplossen, want dan zit ik minstens een uur per dag met mijn smikkel in de zon. ( Een ritje naar mijn werk is zowat +- 30 minuten )

Problem solved. 


Ik zal mezelf beter voelen omdat ik sport, hoef er geen extra tijd in te steken na de werkuren ga vanzelf weer wat meer kleur krijgen, terug wat zelfverzekerder worden en wie weet, kom ik onderweg naar mijn werk wel een knappe fietser tegen .. ?


Gelieve mij dan ook niet uit te lachen als je mij ziet zweten, puffen en hijgen op de fiets. 


Iemand die mee wil doen met dit goed voornemen ? 


XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

2 opmerkingen:

  1. Maar je bent zo'n knappe meid! <3 Meen ik echt ��! Ik zit ver weg maar als je iets kwijt wil weet je me te bereiken! Respect voor je sportplannen, ik kan dat echt niet, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En het is nog goed voor uw gemoed ook! (dat buiten sporten) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen