21 april 2017

Het leven in 2017 als vrijgezel.

Soms vraag ik mezelf af ; Is dit nu écht ? Tinder .. Uitgaan .. Hopen dat je per ongeluk op de tenen gaat staan van een wildvreemde in de supermarkt en op slag verliefd wordt.. Yeah, niet dus.
Ik had al vermeld dat mijn liefdesleven in de laatste 6 maanden pretty "kak" was. Kak of dood .. Je mag zelf kiezen, nuja echt dood is het niet, of course krijg ik wel eens een bericht van een kerel, of course heb ik al wel een date gehad.. Yeah, just 1..

Tinder


Ik denk dat ik letterlijk tinder al 4-5 keer heb geïnstalleerd, en terug heb verwijdert .. Ik vind het zo een oppervlakkig gedoe.. Op vlak van 4 triestige foto's beslissen of je een klik hebt ? Meh .. De geforceerde gesprekken.. " Hey, hoe is't ? Vanwaar ben je ? Mooie foto's heb je. "

De verschrikkelijke schrijffouten die mij al enorm afknappen vanaf de eerste keer ..

Laatst had ik een match met een kerel die een make up merk verkocht waar ik zelf niet zo'n fan van ben wat ik hem dan ook op een normale manier vertelde. Hij was volgens mij getrouwd met het merk, want er volgde een héle tekst aan verdediging waarop ik als volgt ontmatched werd.. Ik ben toen bijna in mijn drinken gestikt van het lachen. Yeah because if you don't like the same brands, you cannot be a match. It's True.

Nog maar te zwijgen over het feit dat al je vriendinnen met dezelfde persoon een match hebben.

Wéér een reden om Tinder te verwijderen. & zo blijf ik op en af gaan.. Om eerlijk te zijn is het ook gewoon goed tijdverdrijf voor als ik op de wc zit.Sociale media


Eigenlijk gewoon sociale media over het algemeen.. Een kerel denkt meteen als je hem een "like" geeft, dat je het bed met hem wil delen. En andersom ook hoor, maar meestal als een kerel je foto liked, is dat niet zonder bijbedoelingen, lol. ( I am so not kidding. )
Uitgaan

Nee, ik vind het niet aantrekkelijk als je jou geslachtsdeel tegen mijn anus drukt als ik voorbij kom. Nee ik vind het niet aantrekkelijk als je in mijn gezicht loopt te blazen als ik voorbij kom.

Of, NEE, ik vind het niet aantrekkelijk als je mij loopt na te roepen " HEY SCHATJE " op de parking.

Ik weet ook wel dat die mannen gewoon interessant willen doen, maar buiten IRRITANT, vind ik er niets aan.

Algemene gesprekken

Mannen denken ook dat ze zichzelf onweerstaanbaar maken door in het eerste gesprek over sex te beginnen... Nee, daar word ik écht niet opgewonden van, en is voor mij trouwens de grootste afknapper OOIT. zéker als ik je niet ken, een scheve grap van iemand die ik al jaren ken, kan ik mee lachen maar ik denk persoonlijk dat je een over-sekste creap bent als je dat doet & ik kan je écht niet serieus nemen.

Ik vraag mezelf zo vaak af of ik gedoemd ben om alleen te blijven ? Anyway, als dit de keuze is die ik heb, dan blijf ik liever alleen !  :-) 

Mijn vriendinnen zeggen ook tegen mij dat ik hopeloos ben om te koppelen, omdat ik zo kieskeurig ben, maar let's be honest.. Het is gewoon niet veel soeps !

OF COURSE zijn er goede mannen ! Maar die zijn gewoon al getrouwd of voor het andere geslacht, of passen niet bij mij.. 

Nu ik dit herlees, lijk ik écht net een mannen hater en een bitch haha, maar dit zijn gewoon écht ervaringen die ik heb de laatste tijd & dat maakt het er niet beter op.

Of course heb ik in de laatste maanden al wel een crush gehad op iemand, maar dat is niets geworden, I'm not here to kiss and tell :-).

Share your experiences with me, single ladies ! 

XOXO- An


Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen