8 april 2017

Anastasia Beverly hills. UK !!


Yes, je leest het goed, Anastasia Beverly Hills heeft nu een webshop die shipped vanuit de UK ! Uhu, uhu & uhu.
Een 2 tal weken zag ik het verschijnen op hun Instagram story's & ik werd helemaal wild, compleet geschift & bananas.. ( om lichtjes te overdrijven )

Wie bekend is met het merk, weet dat ze het al een tijd verkopen in Planet parfum in Belgie, Douglas in Nederland & Beautybay, echter heeft dit ook nadelen ;

Planet parfum vraagt zomaar even 30 euro voor een brow wiz, wat WAY over-prised is !
Douglas, net datzelfde
En beautybay shipped ook vanuit de UK maar duurt soms wel 10 dagen..
OF je kan op de site van ABH zelf bestellen, maar dan loop je het risico dat je invoerkosten moet betalen en duurt het ook nog eens super lang voor je je spullen in huis hebt.

Dus het was voor mij altijd twijfelen of ik nou eigenlijk bij ABH ging blijven voor mijn wenkbrauw producten.. Uiteindelijk ging ik steeds terug omdat er niets zo fijn was als deze.

Maar nu is de battle over. Ik kan gewoon fijn bestellen op hun Engelse website. Dit is niet zomaar een verdeler, nee hoor, dit is van ABH zélf, dus het assortiment is ook gewoon véle groter ! yeah.Dus geen fake products, niets overpriced, neenee, the real deal.

Sterker nog, bij mijn eerste bestelling was ze de volgende dag al in huis.. ( WHAT ?! ) Ik heb daarna in de wandelgangen gehoord dat ze hun magazijn in Belgie zouden hebben en het daarom zo snel was, maar dat lijkt me sterk omdat de UK gewoon vele logischer is.. Ik ga mijn hoofd er niet over breken en gewoon blij zijn. ( of misschien niet blij omdat het mij geld kost. )

Ohja, vanaf 25 GBP heb je gratis verzending. Huehuehue.

Ohja, ik vergeet in al mijn enthousiasme de website al te plaatsen.. Hihih ( so me )

-> http://www.anastasiabeverlyhills.co.uk ' Njoy sweeties !
XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen