6 maart 2017

Waarom ik het liefst nooit meer een voet in een discotheek zet.


Gaan we uit ? Sure.. Anders zit ik ook maar thuis. Maar elke keer als ik in een club kom, dan weet ik weer waarom ik liever niet uitga.
Wie mij kent weet dat ik vroeger de eerste was die haar arm in de lucht stak op de vraag : Gaan we uit ?
Ik stond als eerste in de rij te popelen om mijn dans benen los te gooien ( ook al zie ik eruit als een spastische giraf als ik dans, dat ter zijde. )

Het grootste verschil met nu is, ik drink niet meer ! Waarom ? Omdat ik gewoon DOOD ben de dag erop. Ik kan niet tegen alcohol, ik ben zo ziek als een hond, dus ontwijk ik het liever.

Maar oh my god, nuchter in een discotheek rondlopen lijkt toch net een stukje anders dan verdoofd van de alcohol.
Hier zijn een paar punten waar ik me mateloos aan stoor, en ik weet dat ik niet de enige ben.


Parkeerruimte vinden is een regelrechte ramp.

En oké dat is niet aan elke club zo, maar ALS je dan geen plek vindt, dan moet je letterlijk een kilometer wandelen voor je aan een overvolle inkom komt en daar dan ook nog eens een uur moet gaan staan aanschuiven. ( En in de winter is dat géén pretje. )

Oh ja, nog maar te zwijgen om als vrouw op hoge hakken te lopen op die super handige kiezeltjes die ervoor zorgen dat je 10 keer je voeten omslaat en al niet meer rechtop kan staan voor je nog maar binnen bent.

De portiers denken dat ze Amerikaanse boxers zijn.

En dan wil ik wederom niet iedereen over dezelfde kam scheren. Toen ik vroeger vaak uitging waren er ook schatjes bij ! Maar why the fuck doen die mannen zo arrogant ? Zijn ze er niet voor onze veiligheid ? Blijf aub van de anabolen want je ziet er écht niet aardig uit. Integendeel, ik heb veel zin om gewoon om te keren en naar huis te gaan.

Ik begrijp het ook wel dat ze moeten uitstralen dat ze " eng " uitzien zodat de mannen die teveel op hebben niet gaan lopen uitdagen, but God.. Ik ben écht niet gevaarlijk dus mij hoef je geen blik te geven.

Alles kost belachelijk veel geld.

Iedereen moet zijn provisie ergens uit halen, duh. Maar why the fuck €5 voor een simpel flesje water vragen ? Ik hoop dat dat water is uit gezeken door de president en is vervoerd in een Ferrari made of gold. PLUS ik wil het opgediend zien door een naakte kerel die zo'n heavy sixpack heeft dat ik mn kleding erop kan wassen. Seriously.


Die ettelijk lange rijen aan de wc.

En dan vooral de vrouwen WC's.. Hoelang kan je zitten plassen ? Is jou blaas zo groot als de aarde ? Ga gewoon zitten, doe je ding, klaar is kees & wegwezen. Een uur naar je vriendin smsen over hoe drunk je bent hoeft écht niet.

De mannen die teveel hebben gedronken en denken dat ze elke vrouw in de club mee naar huis kunnen krijgen...

Blijf gewoon thuis.. AJB.. Het is écht niet aantrekkelijk als je je geslachtsdeel tegen mijn anus drukt of in mijn gezicht loopt te blazen om mijn aandacht te vragen.. 
En ik geloof niet dat ik het soort vrouw ben dat uitstraalt " Schuur tegen me, ik heb dit graag. " Nope, nope en nog eens nope !

De drukte..

Fijn voor de organisators dat hun keet vol zit, true that, good job ! Maar zodanig niet kunnen moven, dat het oksel haar van je buurman haast in je neus zit is voor mij toch ook een reden om zsm naar huis te gaan.


Gewoon.. Mensen..

Yes, I know, mijn blog is all about loving each other and stuff maar soms ben ik een enorme mensen hater, en dat enkel en alleen omdat ze het soms verdienen. 
Kom toch niet met je zatte adem lullen tegen mij, of geef me geen elleboog als je er niet langs kan en ziet dat ik zelf geen kant uit kan.. 

Het énige wat ik fijn vind aan uitgaan, is mezelf opmaken en de muziek. No joke, ik zal wel gewoon op café gaan hangen.

Nog maar te zwijgen over de vrouwen die je aankijken precies of je bent net uit de goot komt gekropen & probeert hun man te stelen.. Neh

Valt het op dat ik gefrustreerd ben ? 
Waar storen jullie jezelf aan bij het uitgaan ? 
Ik kan toch écht niet de enige zijn die deze zaken frustrerend vind ?

-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen