22 februari 2017

Waarom ik Temptation Island geweldig vind en ik me niet schaam om ernaar te kijken.


Let's be honest, de laatste tijd is blind getrouwd en temptation island HET gespreksonderwerp van de dag. Ik kijk zelden TV maar bij temptation island zit ik als een cheerleader met mijn pomponnetjes voor mijn scherm gekluisterd.

Als het weer woensdag is geweest, dan staat heel mijn facebook feed vol met hoog intelligente " quotes " die uit het programma Temptation Island komen, en ik moet hier telkens zo enorm mee gibberen. 

Hoewel veel mensen waarschijnlijk wel weten wat het programma inhoudt, leg ik het toch nog even kort uit.

Temptation island is een programma over 4 koppels die ervoor kiezen om hun relatie uit te testen op een wel heel aparte manier. Ze gaan 11 dagen naar een tropisch eiland, om dan daar te worden gescheiden van elkaar, naar 2 verschillende delen gaan van het eiland met 8 verleidelijke vrijgezellen.. Naja, de media noemt ze toch verleidelijk. Is toch te begrijpen ? Ik ga ook steeds in het frituur rondhangen om mijn dieet te testen.

In die 11 dagen is het de verleiders hun doel om de koppels te laten vreemdgaan en zo de relaties stuk te maken..  

Om de 2 dagen gaan ze rond een "vuurkamp" zitten om zo naar de He-le-maal niet getrukeerde beelden te zien en te worden geconfronteerd met het al dan niet vreemd gaan van hun partner. 


Grab your popcorn, want als er 1 ding is waar ik van houd, dan is het drama op televisie ! En al zeker als het reality is.

In principe ga ik de koppels en meisjes niet beoordelen, ieder zijn ding, en ieder zijn reden waarom ze zich inschrijven voor zo'n belachelijk programma, maar sommige quotes bewijzen toch dat sommige mensen zich echt niet mogen voortplanten.

Het is gewoon puur entertainment en ik ben blij dat er mensen zijn die zich opofferen voor een ander zijn plezier, lol. 


Als het op de verleiders aankomt, is het ieder zijn ding, maar ik zou mezelf ├ęcht niet laten verleiden door zo een ontactvolle "mannen".

Qua uiterlijk zijn ze al helemaal mijn ding niet, maar als ik dan ga kijken ( puur naar wat ik op TV zie ) Dan vind ik het een hoop arrogante en opdringerige kerels. 

Ik heb soms medelijden met de manier hoe ze met die vrouwen omgaan.


En dan nog maar te zwijgen over de verleidsters hoe ze soms over zichzelf praten op televisie.. 
Daar kan je als moeder toch ├ęcht niet trots op zijn...


Gelukkig weet ik hoe hard de televisie sommige zaken manipuleert en zie ik verder als dat. Kan me goed voorstellen dat het toffe meiden zijn en ze van principe zijn dat ze maar 1 keer leven. Je bent maar 1 keer jong, maar zelf zou ik het nooit doen !

Waarom kijk ik ernaar ? Omdat het mij laat lachen. En lachen is het beste medicijn dat er is.
Dank u VijfTV voor dit geweldige programma, meer van dit ! 

-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen