28 februari 2017

Waarom ik make up verkies boven Fashion.


Dat ik geen fashion icoon ben is mij al lang duidelijk, en ik weet dat er veel mensen zijn die hetzelfde hebben. Waarom is dit nu ?
Ik kan al mijn geld in make up en decoratie steken, natuurlijk koop ik ook graag kledij, maar dit zal me nooit het voldane gevoel geven dat deze andere zaken me wél geven.

Dit om de simpele reden dat ik niet goed in mijn vel zit en niet kan combineren.

Ik heb me nooit goed gevoeld in mijn vel, er is ALTIJD wel iets aan mezelf dat ik zou kunnen veranderen. Jammer genoeg heb ik het budget niet om deze drastische zaken uit te voeren.. Iedereen heeft altijd zoveel commentaar op de Kardashians dat ze " fake " zijn etc, maar eerlijk ? Moest ik zoveel geld hebben, ik zou net hetzelfde doen ! 


Ach er zijn zoveel zaken aan mijn lichaam waar ik me niet goed bij voel .. Vroeger waren het mijn borsten, die heb ik dan laten vergroten, maar ondertussen zijn er nog zaken die ik met plezier eens onder handen zou laten nemen. 

Neem nu mijn figuur over het algemeen, ik heb enorme brede schouders, waardoor ik soms wel een halve vent lijk. Ik ben groot ( 1m76 ) waardoor gelukkig het vet ( dat ik heb ) wordt verdeeld over mijn lichaam.; Jammer genoeg enkel op mijn bovenlichaam, waardoor ik enorme kwabbige armen en een vetbuikje heb. 

Vind ik mezelf dik ? Nope.. ( Er mag altijd wel wat af ) 

Maar ik had liever gehad dat het vet dat aanwezig is, op mijn billen en benen viel en niet op mijn bovenlichaam. Dit zou al vele mooier zijn en ook vele vrouwelijker nu lijk ik soms wel een ontsnapte trol als  ik eens goed uiteten ben geweest. ( Denk dan vooral aan de trol van harry potter lol. )

Soit, dat ter zijde wilt het dus zeggen, dat ik mijn figuur gewoon niet mooi genoeg vind om mijn tijd te steken in kledij. Als ik een mooi topje koop zonder bandjes, dan komen mijn schouders éxtra breed uit of als ik een topje koop zonder mouwen, zie je mijn dikke armen beter.. Waarom zou ik dan mijn geld steken in dingen die mij tóch geen goed gevoel geven ? 

Met make up heb ik dit niet ! Ik kan de zaken camoufleren die me storen.
Moest ik nu nog eens deftig kunnen combineren dan was dit helemaal anders, dan had ik met kledij ervoor kunnen zorgen dat mijn mooie lichaamsdelen worden geaccentueerd en mijn minder mooie zaken worden verborgen, maar jammer genoeg heb ik geen idee met wat ik bezig ben als het op fashion aan komt .. Jani, where are you ?!Voel ik mij onzeker ? Dat is misschien wat overdreven.. Er zijn zaken waar ik écht niet gelukkig mee ben, maar om me nu echt onzeker te voelen vind ik onnodig.. Ik ben mooi op mijn eigen manier en dat is iedereen trouwens ! 

Je mag aan elk persoon vragen of ze zaken hebben die ze niet mooi vinden aan zichzelf en dan zal iedereen wel iets kunnen antwoorden. ( Buiten de omhoog gescheten mensen die denken dat ze beter zijn dan de rest van de wereld. )

Met make up weet ik waar ik mee bezig ben, en daar kan ik alle kanten mee uit. I just love it ! 
Tell me, wat zijn de dingen die jullie storen aan jezelf ? 

-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

1 opmerking:

  1. Te kleine borsten en het donshaar op mijn gezicht dat blond is en dan dus niet weggelaserd kan worden..😕
    Leuk artikel trouwens! Ik vind al je artikels leuk, voor mij ben je een persoon om naar op te kijken ik hou ook van beauty en heb ook BPD (helaas!) maar nu heb ik hoop dat ik net zoals jij, ook ooit mijn weg zal vinden! Veel succes xx

    BeantwoordenVerwijderen