3 februari 2017

Mijn foundation routineHier laat ik jullie zien hoe ik op mijn manier de perfecte foundation basis leg, hoe ik oneffenheden verberg en ervoor zorg dat alles gedurende de dag op zijn plaats blijft zitten.
Hierbij alle gebruikte producten + rechtstreekse links waar ik ze heb gekocht. ( gewoon klikken op de naam :-).)

Bioderma micellair water
Make up :

Setting powder : RCMA no color powder ( Laura mercier translucent powder = ook super goed, te koop bij de bijenkorf of cosmeticary
Foundation powder : Mac fix plus 
Blush : mac gingerly


Brushes in exact order : 
DI concealer brush.
Big fluffy brush ( more info soon ) 
Real techniques contour brush ( verkrijgbaar bij DI )
Real techniques stippling brush ( verkrijgbaar bji DI )
Real techniques setting brush ( verkrijgbaar bij DI )

Voila ! Ik heb geprobeerd om zo serieus mogelijk te blijven, hoewel sommige van jullie al wel weten dat ik al eens graag een gekke bek trek. Ik hoop oprecht dat jullie iets geleerd hebben, en twijfel niet om bij vragen een reactie te laten ! 

-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen