4 februari 2017

In de spotlight : Maureen NaudtsNiet enkel een enorm prachtige lady, een enorm talent maar ook een goede vriendin van mij. Vandaag zet ik haar in spotlight, omdat zij het verdient ! 
Rond Halloween leerde ik Maureen kennen op Instagram, en als snel raakte we aan de praat, dit om het simpele feit dat we 1 passie delen : MakeUp.Na enkele weken te praten op Instagram en Facebook, spraken we af om te gaan lunchen, en al snel was duidelijk dat wij een match made in heaven waren. We delen niet enkel dezelfde passie, maar hebben dezelfde ( donkere ) humor, denken hetzelfde en hebben ook veel gemeenschappelijke dingen die we haten. 

Kortom : Een mooie vriendschap. 
Soit, Deze knappe blonde heeft een enorm talent als het op make up aankomt en dat bewonder  ik enorm. 
Het is ook duidelijk dat niet enkel ik dit bewonder, want na slechts enkele weken make up foto's te posten op Instagram werd ze al ge-repost door Anastasia, Nyx, Iconic Londen, Mink lashes, ........


Terecht, ze heeft enorm veel talent, ik heb nog niet half het talent van wat zij heeft. Ik stelde haar een paar vragen :

naam
Maureen Naudts

leeftijd:  
24

instagramThema : 
Make-up

Waar haal je het meeste in inspiratie ?
 Ik haal het meeste van mijn inspiratie van Instagram of Pinterest. 

Wanneer en hoe ben je begonnen met make up?
Ik heb mijn passie voor make-up ontdekt toen ik 15 jaar oud was. Het was voor mij toen al een echte uitlaatklep. Als tiener was ik helemaal into blauw haar en kleurrijke tattoo's à la MySpace helden Raquel Reed & Jeffree Star at that time, maar dit werd uiteraard sterk ge-vetood (thank god) thuis. 
Make-up was dus een ideale manier om me toch te uiten met alle mogelijke kleuren en  mijn face volledig vol te kladden en experimenteren. 
Mijn neef Stef begon in diezelfde periode aan zijn studie fotografie en in onze vrije tijd zaten we vaak samen voor projectjes die we helemaal uitwerkten. Ik als MUA en hij als fotograaf. 
Na 3 eindeloos lange jaren op het middelbaar ben ik dan eindelijk mijn opleiding bij Make Up For Ever begonnen. Fantastische periode van 9 maanden en ik werd ook helemaal verliefd op SFX!

Wat is je uiteindelijk eind doel ?
Mensen inspireren, iets bijleren of gewoon laten kennis maken met the power of make-up!

Hoevaak post je ?
Ik probeer dagelijks te posten of toch zeker om de dag.Wat vind je het leukste eraan 
De positieve reacties en support. Ik ben er een beetje van verschoten hoeveel lieve berichtjes ik  gekregen heb afgelopen maanden over mijn make-up. Heel leuk gevoel!

Doelgroep ?
Alle make-up lovers, make-up geeks 

Wat vind je er niet leuk aan? 
Ik heb het soms nog al eens moeilijk met de haatcommentaren van make-up haters, I mean.. Why can't we all just let each other live ?Andere sociale media kanalen ? 
Youtube sinds kort ! www.youtube.com/maureennaudts

Favoriete foundation, concealer, lipstick 
Mijn fave daily foundation is de Face&Body (nu aka water blend) foundation van Make Up For Ever, geeft een hele mooie natuurlijke coverage en instant glow.
Mijn favoriete lipstick is de Kiss of Fire van Dose of Colors, ik doe hem vaak aan voor het werk en hij blijft echt uren zitten.

Favoriete youtube
Als ik heel eerlijk ben, kijk ik amper naar youtubefilmpjes. Met halloween heb ik een paar keer gekeken naar ElliemacSFX en wauwie, prachtvrouw met zotte skills!Favoriete blogger: 
BEAUTYBYANsrsly tho.
Net zoals ik niet veel youtube kijk, lees ik ook niet zo veel blogs.. De enige blog waar ik graag mijn tijd voor neem om te lezen is dus die van jouw, Kusseler
Vooral vanwege de diverse topics en ik denk dat heel veel meisjes zich in jouw blogs kunnen inleven. #Keepitup

Favoriete instagram pagina: 
KimberleyMargarita_ / Hudabeauty

Favoriete beauty merk 
Glamglow, Ik hou van al hun maskers!huisdieren?
Ik heb een mopsje, Nora!

Ik heb een hekel aan : 
Opruimen en borstels kuisen! Elke keer als ik weer een nieuwe look heb gemaakt lijkt het wel alsof er een bom is ontploft aan mijn make-up station. 😓

Mij kan je het blijdst maken met …. 
Make-up en eten

Uhh, ik kan er niet van over hoe knap ze is, ik heb dan ook een kleine lady crush. 
Blijf zo verder doen lieverd, je bent goed bezig. Een prachtvrouw langs binnen en langs buiten & ik spreek van geluk dat ik je in mijn leven heb. Thanks <3-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen