13 februari 2017

911 Bij liefdesverdriet.Is er een beter onderwerp dan liefde om over te bloggen met Valentijn ? Nope, but in this case, niet de rozengeur en maneschijn, maar het rotte gedeelte. LDVD !


Ik heb heel lang aan het twijfelen geweest waarover ik met Valentijn moest schrijven, aangezien ik zelf single A.F. ben + in mijn leven is er 0.0 % actie op het vlak van liefde #ForeverAlone.

Begrijp met niet verkeerd, ik hou van Valentijn. Maar niet als ik single ben, dan moet ik er eigenlijk van kotsen. 
Maar omdat ik weet dat er veel mensen in een relatie toch die speciale dag gebruiken om elkaar extra in de bloemetjes te zetten wou ik het niet afbreken.

DUS, dan maar deze topic, liefdesverdriet !
Het zuigt. Meer kan ik er niet over zeggen. 
Ik heb er zelf al super veel ervaring mee jammer genoeg en ben hier door mijn Borderline dan nog eens extra gevoelig aan. 
Gelukkig heb ik met de jaren hier veel uit geleerd en deel ik deze tips super graag met al mijn volgers, want jullie liggen mijn enorm nauw aan het hart en ik wil niet liever dan dat jullie allemaal gelukkig zijn !

Ik hoop dat jullie aan deze tips iets hebben !

Jank


Er lucht niets meer op dan een geweldige huilbui. Ik kan me herinneren dat ik steeds goed sliep als ik me effe lekker liet gaan met janken. 
Met momenten was het zelf zo erg dat het snot langs mijn mond naar beneden liep
Je hoeft je dus nergens voor te schamen, want het kan écht enorm opluchten. Of je nu alleen op je kamer zit, of samen met vrienden zit, je zal je stukken beter voelen achteraf, geloof me !Onthoud waarom jullie uiteen zijn gegaan.


Een ex is een ex met een reden. Of hij het nu niet meer wou, of jij zelf de stap hebt genomen, er zal altijd een reden zijn waarom het niet meer ging & die moet je in je achterhoofd houden ! Je kan uiteindelijk terugkrabbelen en hopen dat het terug goed komt, maar waarom zou het dan wel werken als het de eerste keer niet ging ?
En boy, daar ben ik goed in, uitvluchten zoeken ! Leg je er gewoon bij neer, als het de eerste keer niet ging, dan zal het nu ook niet gaan !

Relativeer


Doe niet of je leven is voorbij, dear God dramaqueens

Ok het doet pijn, en je mag even overlopen van zelfmedelijden maar je leven gaat verder, met of zonder hem/haar. 
Er zijn 10 biljoen mensen op aarde, je zal heus wel iemand tegenkomen. En als het niet zo is ? 
Alleen zijn is geen ramp.

Kom buiten


Sluit jezelf niet op, tenminste niet te lang. 
Het is te begrijpen dat je de eerste dagen even gerust wil gelaten worden, maar laat het niet te lang aanslepen. 
Ga iets doen met vriendinnen. Heb je geen vriendinnen ? Vraag dan een schoonzus of schoonbroer om op stap te gaan met je. 
Probeer gewoon plezier te maken. Zoveel te sneller zal je verder kunnen met je leven.

Blokkeer hem/haar overal.


Er is niets pijnlijker dan dagelijks zaken tegen te komen op sociale media van je ex. Hij/Zij zal je misschien kinderachtig vinden, maar laat het zo zijn. 
Je doet het voor jezelf en niet voor haar. 
Blokkeer ook zijn/ haar nummer, zodat je geen contact meer kan hebben. 
Dat maakt het alleen maar pijnlijker.
En vooral : Bijt door. 
Ik wéét hoe lastig het kan zijn om toch niet even te gaan kijken, maar geloof me, je zal je er niet beter door voelen, integendeel. 
Het beste is eigenlijk dat je ex jou blokkeert, dan kan je niet vals spelen, maar jammer genoeg is dat niet altijd het geval.Laat los !


1 Van de belangrijkste maar moeilijkste zaken. Zeker als je een lange tijd een relatie hebt gehad. 
Je hebt uiteraard ook mooie tijden gehad waar je jezelf aan vasthoudt. 
Dit is voor mij ook 1 van de moeilijkste zaken en dat is loslaten. 
Ik en mijn ex hadden in het begin zo’n passievolle en prachtige relatie, dat vind je niet gemakkelijk, dus het is enorm moeilijk om je er bij neer te leggen dat het over is.

Hoe hard je jezelf ook vasthoudt aan de mooie tijden, blijf tegen jezelf herhalen dat die over zijn. Ik ben 5000 keer terug gegaan naar mijn ex voor het definitief over was, en dat was omdat er ook mooie tijden zijn geweest en zowel ik als hij hielden ons daaraan vast. 

Maar terugkomen doet het niet, nee, het wordt alleen maar erger. Laat het dus los en verscheidt jullie tijd niet.

Terroriseer je ex niet.


Of je nu dronken of nuchter bent, terroriseer je ex niet ! Het is te begrijpen dat je kwaad bent als je bent gekwetst, maar hem / haar uitmaken gaat écht niet helpen. 
Achteraf heb je er toch maar spijt van en je ex zal je alleen maar haten.
Doe alles weg wat je aan hem/ haar doet herinneren .

Foto’s, juwelen, cadeautjes, alles alles alles !!! Je zal je enkel maar slecht voelen hierdoor plus daarvoor komen we ook weer bij het volgende punt :

Neem controle over je gedachten.


Right.. Whud ? Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen  realiteit en visualisaties. Als je dus bijvoorbeeld denkt aan eten, dan bereidt je onderbewustzijn zich voor om te eten, je krijgt trek, je enzymen maken speeksel aan om te verteren en er is helemaal geen eten in de buurt. ( Dagelijks probleem voor mij. )
Maar dit is dus hetzelfde met liefdesverdriet ! Als jij de hele dag aan je ex loopt te denken, aan de fijne tijd die je had, dan denkt je onderbewustzijn dus dat jullie nog steeds samen zijn en loop je dus in een visuele cirkel..
Leidt jezelf dus compleet af  van alles wat met je ex te maken heeft ! Hoe dat het beste werkt moet je voor jezelf uitmaken.. Dit kan zijn door een film te zien, een boek te lezen, te gaan winkelen….

Zo kan ik 10000en tips geven.. Maar het belangrijkste is gewoon ; Ga verder met je leven.  Je relatie mag dan over zijn, maar je leven is alles behalve over. Integendeel, misschien begint het nu pas ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen