17 januari 2017

Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette Review


Zoeva verdient in mijn ogen zoveel meer aandacht. Het is een merk dat niet duur is, goede kwaliteit levert, en prachtige producten heeft ! Ik kocht er een oogschaduw palette van, dat me helemaal niet teleur stelde ! Laten we eens kijken.

Zoeva is een duits merk, dat tot in Amerika bekend is. Vooral hun make up borstels zijn topper dan top. Ik kocht dit exemplaartje bij Cosmeticary in Antwerpen, maar je kan het ook gewoon bestellen op hun website. Voor €21.80 it's all yours !


Het palette is van karton en bezit jammer genoeg niet over een spiegel. Natuurlijk als het wel een spiegel zou hebben dan zou je al 50% meer van de prijs betalen. En ik heb al genoeg spiegels, so I don't mind.
Op de achterkant staan alle details, ingrediënten, vervaldatum, hoeveel gram je krijgt. Etc etc.
 Het minst van hun budget ging naar verpakking, dat is wel duidelijk. Ik heb daar echter alles behalve problemen mee, want voor mij is het belangrijkste het product.


De pigmentatie van de oogschaduw ja is gewoon top, absoluut niets op aan te merken. De matte oogschaduw blend als een droom, de glitters zijn buttery en de satijnen kleurtjes zijn lekker soft.


Ik vind het zo'n zonde dat Zoeva zo onderschat wordt. Ze zijn een betaalbaar merk een goede prijskwaliteit, veel keuze, en hun klantenservice is ook top ! 
Ik weet nog toen ik er een paar borstels had besteld dat ik echt onder de indruk was van hoe ze alles hadden ingepakt.

Ja, meer kan ik er niet over zeggen denk ik ? 
Ik raad het aan ! Punt/uitroepteken ;-).-XOXO- An


Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige palette is dit toch! Het staat al een tijdje op mijn wishlist! :-) Een spiegel aan de binnenkant vind ik toch altijd wel handig! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he ! ik denk dat we te hard verwend worden ;P

   Verwijderen
 2. Dit palette is zo mooi, die wil ik ook graag hebben! Ik ga hem denk ik ook gewoon halen binnenkort! Wel jammer van de spiegel, maar ach je kan niet alles hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ook als ze er een spiegel bij proppen word het al snel duurder =p

   Verwijderen
 3. Wat leuk! Ik wil dit palette echt graag, maar ik wist niet dat je het hier in België kon kopen. Misschien ga ik dan snel eens naar Antwerpen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hoor ! bij cosmeticary verkopen ze het :-))

   Verwijderen