5 januari 2017

My December Ipsy Glam Bag


Hier ist ie weer. De ipsy glam bag.
Ik ben ziek geweest de laatste dagen, dus heb jammer genoeg niet veel kunnen schrijven, ik hoop dit snel in te kunnen halen, so please bare with me :(.


De bag zelf is eigenlijk een clutch van een zacht mega cute stofje. God, alles voorzien ze toch ? Elke keer opnieuw zo een leuke design.. En enkel voor 10 dollar.


Weer 5 zalige productjes die me iedere keer weer zo enthousiast maken, in denk dat mij abonneren op deze bag de beste beslissing ooit was. Nee ik ben niet gesponsord, I wish.

Tarte Maracuja oilHet eerste product is de Maracuja oil van Tarte. Het zou je huid laten glanzen zonder het vet te maken. Het ruikt heerlijk en je kan het ook perfect gebruiken voor de puntjes van je haar een extra Vitamine C boost te geven. 
Kleine issue, ik heb de mijne laten vallen waardoor hij al half leeg is. * Jankt *

Ouai Wave Spray
Oh, hier was ik zo benieuwd naar. Huda beauty had dit net in haar 2016 favorites vermeld 2 dagen voor ik 'm zou ontvangen. Ze beweerde dat het de beste wave spray is dat ze ooit had gebruikt, en ik kan haar gelijk geven ! Mijn flesje is al half leeg, en nee, niet omdat ik 'm heb laten vallen. 
Hij geef mijn haar zo'n mooi volume en een extra wave. Ik ben helemaal fan ! 
Nog maar te zwijgen over de geur. Ik ga na mijn no-buy sowieso een full size bestellen ! 

mPrincess Mineral eye shadow in meltin maple.

Ik hou altijd van een mooi pigmentje, en zeker een gouden variantje.. Enkel heb ik er zo al 5 ofso.. ahum.

The balm mad lash mascara

Hmh, hier was ik iets minder blij mee. De verpakking deed al enorm raar bij mij als ik 'm opendraaide, en het product hing na 2 uur al tot op m'n neus.. Geen topper, maar we kunnen niet altijd blij zijn.

Cake beauty heavy cream intens hand repair balmOok hiermee was ik iets minder blij, enkel en alleen omdat de geur iets te zwaar is voor mij.
Over het algemeen ben ik wel vrij kieskeurig met mijn handcrèmes, dus dit ik echt puur persoonlijk.
Het ruikt naar een vanille cake, what ?! You don't like vanille cake ? 
Haha, Oh jawel, maar niet de chemische geur op mijn handen..

Ik ben echt zo benieuwd wat er volgende maand in mijn bad zit, kan bijna niet meer wachten ! 


-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen