15 januari 2017

In the spotlight Instagram make up blogster Mandy Peire


Een nieuwe maand, een nieuwe spotlight ! Dit keer is het de beurt aan de jong getalenteerde Mandy. Zij plaatst make up looks op instagram. 

Dit lieve meisje vroeg mij of ik ook Instagrammers in de spotlight zet, tuurlijk ! Iedereen die in mijn ogen talent heeft en content plaatst wat me aanspreekt mag hier komen. Ik maakte voor haar een aangepaste vragenlijst die ze netjes invulde.

Mandy studeert fotografie wat ik wel kan zien aan haar foto's, ze is 17 jaar en woont in het Gentse.leeftijd:
17

instagram: 

Thema : 
Beauty, fashion ook wel, maar niet zoveel.

Waar haal je het meeste in inspiratie ? 
Pinterest of youtube, door andere instagrammers ook

Wanneer en hoe ben je begonnen met make up?
Ik ben op mijn 13 begonnen met mascara, ik heb op mijn 15 de richting schoonheidszorgen gekozen voor 2 jaar en sinds dien ben ik mij echt gaan verdiepen in make up. Eerst was ik een echt nagellak girl, maar nu echt all in to makeup.
Wat is je uiteindelijk eind doel ?
Ik zou heel graag mensen willen inspireren met make up en een mua worden. Ik wil later ook nog verder doen met mijn youtube kanaal.

Hoevaak post je ?
Ik probeer toch zeker elke dag iets te posten, maar met dit slechte weer heb ik echt slecht licht en ik heb geen kustlichten gelijk softboxen ofzo, dus het is heel moeilijk om goeie foto's te maken.

Wat vind je het leukste eraan ?
Ik studeer fotografie, dus ik vind het zeker leuk als ik zowel met makeup als met fotografie kan spelen. Ik maak makeup looks en zo speel ik met de instellingen van de camera om het goed op beeld te krijgen en ik vind dat zo ontspannend.

Doelgroep ?
Iedereen die houd van make up.

Wat vind je er niet leuk aan?
Het bewerken van de foto's, soms komen mijn kleuren echt niet goed over op foto en dan moet ik dat gaan bewerken.. Allee moeten, niks moet he, maar het is wel mooier dan grouwe foto's.

Andere sociale media kanalen ?
Snapchat: Mandypeirexxx

Favoriete foundation, concealer, lipstick
Foundation: Catrice All Matt foundation in 020
Concealer: Catrice hd liquid coverage concealer in 010
Lipstick: Jeffree star liquid lipstick in Leo

Favoriete youtube
Sowieso Kathleenlights, zij is zo eerlijk en open tegenover haar volgers en haar make up looks zijn zo 'gemakkelijk'. I love her, zij zou echt 1 van mijn beste vriendinnen kunnen zijn. Haar uitspraak 'das espensiveeee' is ook zo leuk en siert haar echt.

Favoriete blogger
Vera Camilla, alhoewel ik haar looks meestal niet zo mooi of speciaal vind, haar reviews zijn altijd oprecht.

Favoriete instagram pagina
Dat weet ik niet direct, maar ik denk toch Xwiesx, ik hou van haar looks.

Favoriete beauty merk
Makeup addiction cosmetics, hun oogschaduw palettes zijn zo mooi!

huisdieren?
Ja, 1 hond en 3 katten.


Snow
Garfield
Jos
Wolf
Ik heb een hekel aan…
Winged eyeliners, ik kan dat echt niet :(

Mij kan je het blijdst maken met ….
Makeup hihi

Wil jij ook even in de spotlight worden gezet ? Dat kan ! Stuur mij maar een mailtje met je blog/ Instagram: Youtube en misschien kies ik jou wel uit ! -XOXO- An


Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen