11 januari 2017

I heart make up golden chocolate bar review


Een tijd geleden kwam Kruidvat met een nieuw merk, I heart make up. Ik wou niet aan de hype toegeven, maar toen ik het passeerde aan hun stand, en de reep chocolade zag liggen, zwichtte ik toch. Damnit.

De semi-sweet chocolade bar van Too faced is 1 van mijn favoriete chocolate bar pallets. De geur, mohh, zalig gewoon ! Het ruikt naar chocolade door de cacao die erin is verwerkt. 

Dusja, what can I say ? Ik werd verleid door de chocolate shape van het pallet EN het is van een low-budget merk. 

Voor €9.49 he's all yours.


Wisten jullie van I heart make up gemaakt is door de mensen van Make up revolution ? Dit is trouwens een Engels merk. 

De verpakking is echt zo leuk, het is in de vorm van een chocolade bar waar de vulling langzaam uitloopt. Ik krijg ├ęcht zoveel zin in chocolade als ik hiernaar kijk.


Als je met je vinger swatched, zie je duidelijk dat de donkerdere kleur gepigmenteerder is dan de lichtere kleur. Ik was dus heel benieuwd hoe de swatches zouden uitkomen.


Het pallet bevat 16 oogschaduw kleuren, die allemaal shimmer zijn en sommige satin. Jammer genoeg zitten er geen matte kleuren in, wat voor mij wel een teleurstelling was, want ik ben een matte-junkie.


De kleuren zijn allemaal warm en brons met 2 lichtere highlight kleuren.


die 3 middelste kleuren links spreken mij het meeste aan. Ik houd van bronzy shimmery shades. hihi.

Swatches
Hmh. De swatches waren een kleine teleurstelling, vooral de eerste 3 kleuren geven weinig tot geen pigmentatie af, EN ik heb elke kleur 3-4 keer met mijn vinger moeten swipen.

Sommige kleuren doen het dan weer wel goed. ( Er zat een kaartje bij met alle kleurnamen, maar ik was niet van plan om hier een review van te doen, dus ik had deze al weggegooid. )

Voor €9,49 is de kwaliteit van de oogschaduw wel ok. Ik kan geen too faced kwaliteit verwachten voor een fractie van de prijs ( hoewel ik dat wel had gehoopt hihi. )

Ik weet niet of ik het veel ga gebruiken het pallet, waarschijnlijk beland het in de achterkant van mijn lade en geef ik het na een tijd gewoon aan iemand die er wel blij mee zal zijn.

Als je op een budget zit, dan is dit wel ideaal voor jou ! Enkel niet als je zoals ik van matte kleuren houd :-). Ik ken mensen die hier enorm over te spreken zijn, maar jammer genoeg stelt het mij teleur.

Sorry I heart make up, but I don't heart your palette. 

Ik zal wel aan mijn too faced chocolate bar gaan snuffelen ;-).


-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze palette niet, vind dat ze veel glitter heeft. Ik ben meer van matte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, dat is ook 1 van de redenen waarom ik het " wauw " effect niet heb :-). xx

   Verwijderen
 2. Ahw, jammer dat deze je niet bevalt! Ik vind hem er wel mooi uitzien op zich. Misschien haal ik hem wel voor de looks als ik hem eens tegenkom. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is best wel ok hoor, maar sommige kleuren stellen me gewoon teleur.. Ik ga hem in ieder geval niet vaak gebruiken denk ik :p

   Verwijderen
 3. Ik vind de kwaliteit van deze palettes eigenlijk best wel goed! Ik heb de witte en donkere chocolade reep! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken inderdaad nog veel mensen die er tevreden van zijn, maar sommige kleurtjes stellen me gewoon echt teleur haha. Ik ben een moeilijk mens denk ik.

   Verwijderen