28 januari 2017

Huge fail, datingsite.Ik weet niet goed of ik moet janken of lachen als ik dit schrijf, iedereen maakt wel eens een fail mee, maar dit slaagt toch wel alles in mijn leven. Gelukkig kan ik er écht wel mee lachen.. En dan bedoel ik vooral, mezelf uitlachen, want wat zij me flikten, daar lach ik helemaal niet mee.
Ik ga de naam van de site hier niet plaatsen, aangezien er een soort " rechtszaak  " tegen loopt en ik deze niet wil schaden.

" Singles met niveau ", 


dan weten jullie al wel genoeg denk ik.

Welke single wordt er dan niet nieuwsgierig ? Ik in ieder geval wel. 
Ik ben nu een 2-tal maanden ofzo terug alleen, echter lijkt het of ik al 2 jaar alleen ben. Gelukkig deed de breuk mij vanaf dag 1 niets en kon ik eigenlijk zonder problemen verder met mijn leven.

Als snel werd ik nieuwsgierig naar iets nieuw, enja, dan zie je de verleidelijke reclame passeren.. " Voor singles met niveau. " Misschien dat ze in hun volgende marketing vergadering maar es moeten bespreken wat voor niveau.. Ahum

Ik heb eigenlijk altijd relaties gehad, en ben nooit langer als 3 maanden alleen geweest dus voor mij is het enorm aanpassen. Ik geniet er wel van en had dan ook totaal geen grote verwachtingen van die datingsite, buiten dat ik nieuwsgierig was, want zo ben ik. 

Ik praat hier nu enorm open over, want ik schaam me voor geen hol dat ik me heb ingeschreven, buiten het feit dat ze geld van me hebben " gestolen " dan. Ik ben ook maar een mens en kom er graag voor uit.

In hun reclames is het net of je gaat de liefde van je leven tegenkomen, je prins op het witte paard, je kikker die je kan kussen en dan verandert in een knappe hunk. Yeah, niet dus, 1 en al geldklopperij.

Het is een betalende datingsite, dus het eerste wat je doet is kijken wat het kost en hoe het in zijn werk gaat. Dit staat allemaal vermeld bij de algemene voorwaarden, let's be honest, wie leest die dingen nu helemaal uit

Scam


Ik zag in een grote kader de uitleg van herroepingsrecht, en dacht mooi, als die SHIT me niet bevalt, zeg ik het op en krijg ik m'n geld terug.
Het kwam gok ik op €18 per maand met een abonnement van een jaar ofso iets, whatever dacht ik, ik wil gewoon kijken. 

Zo gezegd, zo gedaan bevestigde ik mijn abonnement, kreeg ik een mail dat ik akkoord ga met de algemene voorwaarden en kon ik beginnen appen.

Wat een fail, eerst en vooral kan je al geen foto's zien van andere leden buiten als ze deze vrijgeven. Ik ben absoluut geen oppervlakkig persoon, en oordeel niet snel over iemand zijn uiterlijk, maar let's be honest, op zo'n datingssite zit je echt niet met het gedacht ; " ik ga hier praten tegen iemand die een leuk karakter heeft. "
Nee. Het is gewoon een keiharde vleeskeuring. PUNT UIT ! 

Al snel merkte ik dat dit écht niks voor mij was, de mannen die mij aanspraken gaven mij spontaan een indigestie en ik wou nog liever van een brug springen dan met iemand af te spreken en een awkward gesprek aan te gaan. Nee bedankt dus.

Ik stuurde netjes een mail naar het e-mail adres dat bij de algemene voorwaarden stond, dat ik graag gebruik wilde maken van het herroepingsrecht en mijn abonnement wil opzeggen.

Done, bye bye, ik zal wel gratis gaan tinderen ofso.

Excuse me ?!


Ja mooi niet dus, 2 dagen later kreeg ik een mail dat ze alles goed hadden ontvangen, bla bla bla en BAM -€110 zou van mijn paypal gaan. 

Whud? What the ***. Onder de mail stond nog een hele boel juridische taal waar ik uiteraard geen hol van begreep, ik werk maar aan de haven en ben geen advocaat.

Wat ik eruit kon opmaken was, dat als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, dat je afstand doet van herroepingsrecht, OF-ZO-IETS. 
Ik bedoel, welke normale burger kan daar nu aan uit ? Ja, in de kleine lettertjes lezen ben ik ook niet bepaald goed.

Maar dit vind ik pure oplichterij. Dus dat heb ik ze dan ook verteld, dat ik er alles behalve mee akkoord ging en dat ik wou dat ze dat bekeken, aangezien ik ocharme 5 dagen lid ben geweest. 
Maar hun antwoord kwam eigenlijk neer op : Dikke pech, steek het in je hol & laat ons met rust. 

Actie - reactie, ik heb gelijk paypal laten blokkeren bij mijn bank zodat het geld niet van mijn rekening kon afgeschreven worden, diende een klacht in bij paypal zelf en dan maar hopen dat er iets gedaan kan worden.
Ik kan écht wel €110 betalen, daar draait het ook niet om, maar om het principe.

Ik vind dat gewoon pure diefstal en aan mensen hun geld zitten zonder reden. Van mij mochten ze die €18 bijhouden en een ticket naar de maan ermee kopen, maar dat was geen optie.

Intussen heb ik mezelf klant gemaakt bij test-aankoop en daar ook een klacht ingediend, zij zeiden letterlijk " we zijn ons bewust van de vage voorwaarden van dit bedrijf. " Ehh.. En toch kan het zomaar ? 
Ik ben nu in afwachting wat er gaat gebeuren. Ik sta wel in de min bij Paypal en hoop dat zij ook niet al te snel moeilijk gaan doen, want shit zo iets neemt tijd in beslag. Het is ondertussen al anderhalve maand geleden en heb nog niet gehoord wat er wel of niet gaat gebeuren.

Maar ik weet 1 ding, het is de eerste en laatste keer geweest dat ik me inschreef op een datingssite haha.
Ik ben 25 jaar, en leg mezelf erbij neer dat ik nog even alleen zal zijn. Ik kan daar mee leven en zal wel zien wanneer ik iemand tegenkom. Misschien kom ik wel nooit iemand tegen en zal ik gewoon nog 10 katten moeten kopen. 

Heeft er nog iemand ervaring met zo'n sites ? Laat me aub niet de enige zijn :-) haha


-XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

2 opmerkingen:

  1. Dit is echt fucked up :o Moet ik zeggen dat ik het sowieso niet zo op datingsites heb. Maar vooral omdat we online allemaal iets anders kunnen zijn als we willen haha. Ga lekker tinderen, maar vooral met het idee ik zit hier voor de vage gesprekken als er dan wat uit komt is het minder choquerend als dat er niets uit komen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat klote zeg! Ik heb mn vriend leren kennen via badoo , een gratis app trouwens , en we zijn ondertussen 2 jaar happy together!

    BeantwoordenVerwijderen