9 januari 2017

Een terugblik op 2016Ik wil toch nog even terugblikken naar 2016, het was zo'n bewogen jaar voor mij, waarin ik veel ups en downs heb gehad, maar ik wil dit toch nog even graag afsluiten samen met jullie !

Ik ben 2017 jammer genoeg zo ziek als een hond begonnen.. Door draainissen veroorzaakt door de ziekte van Meunière heb ik de eerst 4 dagen meer in m'n bed gelegen als wat anders, maar daar laat ik me niet klein door krijgen ! Ik kijk even snel terug op 2016, wat een zwaar maar toch ook weer heel goed jaar is geweest.

Blog


Eerst en vooral heb ik in 2016 de knoop doorgehakt om mijn blog te beginnen. Ik was zo gebeten door beauty en sociale media, dat ik er gewoon mijn hobby van heb gemaakt, ik geniet er zo hard van om mijn artikeltjes te delen en jullie reacties te lezen ! en dit heeft voor mij ALLES verandert. Ik ben hier sterker door geworden, heb super veel lieve mensen leren kennen maar ik heb vooral mezelf gevonden. Dus dat is wel even een klein schouderklopje voor mezelf haha. Ik had ook gewoon écht een hobby nodig omdat ik het gevoel had dat ik niet vooruit geraakte.

Ik ben heel benieuwd wat bloggen  in 2017 nog zal brengen, ik kijk er alvast enorm naar uit !


Oscar


Ja hoor, Oscar verdient zeker en vast zijn eigen kopje hier. Deze kleine duivel heeft mijn leven zo hard verandert, dat neem je niet voor mogelijk. Er ontbrak altijd iets in mijn leven, en vanaf hij er is gekomen, is die leegte opgevuld. 2016 is het jaar dat ik hem onder mijn hoede nam, en ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad ! Hij is meer als een hond voor mij, ze zeggen dat een hond de mens zijn beste vriend is, maar voor mij is hij mijn wereld.
Relatie breuk.

Na een ongezonde relatie van 4 jaar heb ik eindelijk afstand kunnen nemen van iets wat mij enorm ongelukkig maakte. Eigenlijk had ik dat al in 2014 moeten doen, maar jammer genoeg was ik daar niet sterk genoeg voor. Maar EINDELIJK, kan ik voort met mijn leven en ik ben gelukkiger dan ooit ! Benieuwd wat 2017 op vlak van liefde zal brengen, ik hoop in ieder geval op iets meer geluk, want ik vind dat ik dat wel verdien ! 


Borderline


Ik kwam er op mijn blog openlijk voor uit dat ik lijd aan de psychische " ziekte " die de naam borderline draagt. Dit is voor mij een enorm grote stap geweest die ik met een heel bang hartje heb gemaakt.. Ik weet niet wat dit gaat brengen in de toekomst, of mensen mij anders gaan bekijken. Ik wil in ieder geval géén medelijden van niemand, want al bij al heeft dit mij enorm sterk gemaakt. Ik weet ook niet of ik hierdoor mannen afschrik haha, laat het zo zijn.

Verder is er in 2016 zoveel gebeurt, ik kocht een nieuwe auto, ik ging op reis naar Griekenland, ik ging terug bij m'n ouders wonen, en nog vele andere zaken.Ik werd ge-retweed door 2 van mijn favoriete youtubers toen mijn blog nog in het Engels was. Dat was écht een mooi moment  !Ik ben heel benieuwd wat 2017 in petto heeft voor me, maar 1 ding weet ik zeker. Dit wordt mijn jaar.
-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

2 opmerkingen:

  1. Wat naar van je relatiebreuk, ondanks dat de relatie al niet goed was! Maar gelukkig heb je nu een lief hondje waarmee je kan knuffelen, haha. Hopelijk wordt 2017 een mooi jaar voor iedereen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mwah, die relatie breuk is zowat het beste wat me is overkomen ;-), liefde maakt blind en dat was in dit geval wel een enorm geval van blindheid haha ! Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen