13 januari 2017

Clinique pep start hydroblur moisturizer review ( Voor een vette huid. )Toen Melissa Alatorre vertelde dat haar foundation perfect zat door deze moisturizer, kon ik niet anders dan hem op mijn kerstlijstje zetten, en lucky me, I got it ! Hij kreeg online zeer verdeelde reviews, dus ik deel mijn gedachten over dit product ! 
Eigenlijk wist ik niet wat het doel juist was van het product tot ik deze review ging schrijven en een beetje opzoek werk ging doen. Dat verklaard ook veel. Bij het gebruik dacht ik bij mezelf, als dagcrème is het iets de dik, maar het werk wel perfect onder mijn foundation.. Ik ben echt worlds worst blogger haha. Ik vond het wél ideaal als primer.

Little did I know dat dit ook Clinique hun bedoeling was haha. Bewijst dit maar wéér dat ik eerst de handleidingen moet lezen voor ik ergens aan begin. #ikeakasteninelkaarstekenisookaltijdfeest


Wat ze beweren dat het doet :

Het is een olie vrije moisturizer die imperfecties vervaagd en een hele dag hydratatie biedt, geschikt voor een vette huid. Je kan het op zich dragen of onder foundation ( het is dus ook een primer, meh. ) Het reguleert de talgproductie en vervaagd ook de fijne lijntjes. 

Ze noemen het onze nieuwe favoriete filler.. 

Let vooral niet op de gigantische kras op mijn hand. Mijn kat had het weer.

De verpakking is handig in gebruik, en mooi, zoals we gewend zijn van Clinique. Had ik al gezegd dat 1 van mijn favoriete merken is qua huidverzorging ?


Je krijgt 50 ML en het kostenplaatje is €30. 
Het product op zich is heel dik en smeert naar mijn mening niet echt heel gemakkelijk uit, dat ter zijde zit het wel fijn op de huid. Door de peptiden en extracten voorziet het je velletje wel van de nodige hydratatie zonder te gaan glimmen. Er zitten ook botanische extracten in die een ontstekingsremmende, kalmerend en verzachtend effect op je huid hebben, bye bye pimples !

Ik heb zelf een gemende huid met hele droge plekken, ik merk niet dat het ervoor zorgt dat mijn foundation er slechter uitziet, maar beter ! Dus hij is ook geschikt voor een droge huid.Ik vind hem écht goed voor onder make up te dragen. Als moisturizer houd ik het voorlopig nog bij de moisture surge thirst relief, ook van Clinique. Het valt me net op dat eigenlijk bijna al mijn huidverzorging van Clinique is. Ik denk dat ik maar eens een updated skincare routine ga doen. :-)

Raad ik hem aan ? Ja ! Niet duur, goed, aangenaam, en doet wat het beloofd. 
Kleir, meer heb ik niet nodig ! :-)

Hebben jullie hier al ervaring mee ? Of welke hydraterende producten gebruiken jullie ?
Let me know ! -XOXO- An

Follow me on : InstagramFacebook and Bloglovin'. 

7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik raad hem wel aan ze. 'T smeert moeilijk uit but goddamnit it does something to meeee

   Verwijderen
 2. Ik ben ook zo iemand die gebruiksaanwijzingen gaat lezen als ik het product al gebruikt heb haha. Ik zelf gebruik nu een moisturizer van Cenzaa, die vind ik erg fijn. Lijkt me leuk om je skincare routine te zien trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt erg he, ik ben officieel world's worst blogster hahaha.

   Verwijderen
 3. Klinkt goed! Ik gebruik nu een crème van the body shop, en primer eentje van Etos. Werkt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The body shop is inderdaad ook heel nice ! Etos hebben we niet in La Belgique ! :p

   Verwijderen
 4. Klinkt goed! Ik denk dat ik die ook maar eens haal. Ik heb ook een gemengde huid met droge plekken.

  BeantwoordenVerwijderen