29 november 2016

Colourpop FT. Hello kitty collectionWhat's new pussycat, whooohohowwww.. Wie is er klaar voor swatches van colourpop & hello kitty ? IKKE !

27 november 2016

Wimperlift, wat is dat nu eigenlijk ? Complete uitleg, foto's & een verrassing voor jullie !


Nee hoor, geen artikel over een Brazilian but lift, maar wel over het liften van je wimpers. Wat is dat nu eigenlijk ? En wat doet da nu eigenlijk ? Ik liet het doen & mag jullie alles vertellen EN ik mag jullie een korting geven !

25 november 2016

Mijn borstvergroting.


Ja hoor, nog meer siliconen in mijn lijf, maar deze heb ik al 5 jaar ongeveer. Waarom ik dit liet doen ? Wat ik van de ingreep zelf vond ? Dat vertel ik jullie allemaal ! 

24 november 2016

Black Friday Vibes !

Morgen 25/11 is het Black Friday in Amerika, maar Belgie en Nederland doen er weer stiekem aan mee, en ik ben er niet rouwig om ! Wat is dat nu juist Black Friday ? En wie doet er juist allemaal aan mee ? Dat vertel ik jullie graag !

22 november 2016

Video // Fall look / Get ready with me Herfst make up !


De herfst is in het land, en dat vraagt voor herfst kleuren ! Ik nam deze video op waarin ik een herfst look creëer en jullie wat meer van mezelf laat zien !

20 november 2016

In the spotlicht ! - India Suy2 x per maand wil ik graag alle aandacht schenken aan mijn collega bloggers. Ik steek niet alleen al mijn vrije tijd in het schrijven van mijn eigen artikels, maar ik probeer ook zoveel mogelijk tijd te steken in het lezen van andere blogs, en ik wil de uitschieters heel graag delen met jullie !

18 november 2016

New make up update !
Colourpop, Kylie Cosmetics, Too faced, Jeffree star, colourpop and more Kylie ! Here is an update of what's new or coming soon !

16 november 2016

I got lip injections ! My experience / Vlog

Dus zoals je ziet in de titel heb ik mijn lippen laten doen, er was super veel interesse in, dus ik dacht, laat ik het vloggen !

15 november 2016

Garnier Hydra Bomb Masque Review
Het is vandaag zondag, en op zondag is het pamper tijd ! En dan bedoel ik niet de pampers van een baby, maar mezelf in de watten leggen ! Ik houd ervan om even afstand te nemen van alles en een maskertje te "leggen ". Ideal is dit nieuwe masker van Garnier dat slechts 15 minuten van je tijd nodig heeft !

13 november 2016

Morphe 35Om pallet review & swatches & Waarom Morphe een goede investering is voor beginnende make up artists !EINDELIJK heb ik hem te pakken, het befaamde Morphe 35Om pallet met allemaal prachtige matte kleuren ! Jullie hebben er ongetwijfeld al van gehoord hé ? Dat kan bijna niet anders ! 

11 november 2016

Vichy Normaderm Night Detox Review


Een nachtcrèm die de huid hydrateert, onzuiverheden aanpakt, de talgklieren reguleert en verstopte poriën vrijmaakt. GIVE-IT-TO-ME ! Heb jij ook een vette huid ? Dan is dit zéker iets voor jou ! Mijn huid heeft het in ieder geval drastisch veranderd !

9 november 2016

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

 De nieuwe Catrice foundation doet naar mijn mening echt niet onder, ik reviewde hem volledig tot in de details ! Kijk je mee ?

3 november 2016

My October Ipsy Glam Bag

 Hey guys, I know it's already November, but let's just pretend it isn't haha, I'm sharing with you what I got in my October Ipsy bag.

2 november 2016

Creatief zijn met lege verpakkingen !


Kennen jullie het ook ? Je hebt een product waar je zoveel van houd, maar die verpakking maakt het onmogelijk om er wat mee te doen ? Ik heb bv een haat-liefde verhouding met het Garnier micellair water, de blender cleanser van Beauty blender & de RCMA no colour powder, gelukkig vond ik een oplossing ! Kijk maar mee.

1 november 2016

Make up borstels voor beginners.


Als beginner is het altijd enorm moeilijk om te kiezen in welke producten je nu eigenlijk moet investeren.. Ik had jammer genoeg niemand die mij hielp en heb een hele hoop miskopen gedaan, ik ga jullie helpen om dit te vermijden en enkel geld te steken in wat je nodig hebt