12 december 2016

No buy month in Januari !

Jep, mijn nachtmerrie, Januari wordt een no-buy month. Waarom ? Dat leg ik jullie uit.
Ik ben shop verslaafd. En nog geen klein beetje. Shoppen is mijn therapie, en het liefst online met een glas wijn en een zak chips.

Januari zal voor mij even enorm afkicken worden, naja eigenlijk VANAF Januari. Ik ga over het algemeen dik moeten minderen met shoppen, maar in Januari is het even cold turkey ! ;-)

Waarom ? Tja, waarom doe je zoiets, omdat ik moet sparen !RIP, Dina

Eerst en vooral heeft mijn auto het officieel begeven, dus als hij er compleet mee ophoudt dan moet ik een nieuwe auto kopen. ( Momenteel kan ik er nog mee rijden, maar het gaat me 800 knotsen kosten om hem te maken. )

Mijn kleine Dina ( de naam die ik mijn auto geef. ) 5 jaar lang heeft ze aan m'n zijde gestaan, en mij overal naar toe gebracht, maar nu is't tijd om een one way ticket te krijgen naar de schroot hoop haha.

Dina was een Opel Corsa van 2003, en ik denk dat ik bij het merk Opel ga blijven, ik ben er over het algemeen wel tevreden over.

Huisje, tuintje, boompje.


De tweede reden is dat ik binnen dit en 5 jaar toch graag een eigen appartement zou kopen, enja daar moet je spaargeld voor hebben. Ik heb al wel wat, maar nog lang niet voldoende om iets te kopen.
Dus daar zal ik ook even voor moeten doorbijten.
Normaal was het plan om tegen mijn 25 toch al wel iets gekocht te hebben, getrouwd te zijn en een kind te hebben. Maar die plannen zijn wel even gewijzigd haha.

Dan zal ik het maar alleen doen ! En met veel plezier, ik droom er van om mijn eigen plekje te hebben en dit helemaal in te richten.

Vuilnisbelt


De derde reden ? ik koop gewoon veel te veel troep. Een groot deel van wat ik koop, gebruik ik helemaal niet, of heb ik helemaal niet nodig. En dan vooral beauty-gewijs.

Het zal even enorm afkicken worden, zeker als er nieuwe zaken gaan uitkomen. Gelukkig zijn het solden in Januari, en ik ben niet zo een solden freak, dat zijn toch maar de afdankertjes.

Dus als de nieuwe collecties uitkomen in Februari dan kan ik me weer laten gaan ;-), of toch een beetje haha.


Hebben jullie ook al eens een no-buy gedaan ? 

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

6 opmerkingen:

 1. No buy voor allemaal goede redenen en juiste motivatie. Dat zal je zeker mooi belonen als je echt volhoudt. Kopen is verleidelijk dat snap ik. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt een zware maand, dat kan ik nu al zeggen haha ! We houden vol :-))

   Verwijderen
 2. Leuk idee! Ik probeer alvast mee te doen, maar het zal moeilijk zijn om de solden te weerstaan.
  Liefs
  Birgit x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De solden weerstaan is normaal zo een probleem niet, gezien dit meestal de afdankertjes zijn 🙈🙈

   Verwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik wens je daar heel veel succes mee! Het lijkt me best moeilijk, hihi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om het af te leren, heb ik een Moschino tas gekocht. ! 🙈😂

   Verwijderen