1 december 2016

My November Ipsy Glam Bag


Ik liet nog eens de Ipsy glam bag overkomen naar België, en wederom werd ik niet teleurgesteld ! Wat een leuke goodies voor maar $10, kijken jullie mee wat ik kreeg ?

In mijn vorige Ipsy post legde ik al volledig uit wat het principe is van zo'n bag, klik hier als je meer informatie wil over hoe je het naar België kan laten komen.

Ik laat hem dus verzenden met shipito & hij is telkens zo'n 2-3 weken onderweg.. Ja hoor, ik weet het, lekker lang. Maar ik ben blij als hij aankomt, of dat nu na 2 dagen is, of na 2 weken, ik blijf blij ! Nah !

  • Hey Honey Good morning Serum
  • Ofra banana powder
  • BH Cosmetics Foil eyes to go
  • Ciaté London Liquid velvet lipstick
  • Benefit porefessional primer

Benefit porefessional Primer

De " Porefessional " hoef ik niet meer voor te stellen aan jullie. Dit is een item van Benefit waar ze mee naar je hoofd gooien. Deze pore minimizing primer zat reeds in mijn collectie dus ik gaf dit mini tube'ke aan mijn schoonzusje die er nog geen ervaring mee had. ( Het is fijn om mijn schoonzus te zijn. )

Ik heb niet zoveel last van grote poriën dus als ik deze gebruik is het vooral om textuur te verminderen.

- Een primer gebruik je na het hydrateren en voor je foundation om een " laag " te leggen tussen je huid en de foundation, dit zorgt ervoor dat de foundation langer blijft zitten en ook gemakkelijker kan worden aangebracht.

Hey Honey Good morning Honey Silk Facial SerumDit kwam me ook wel even goed van pas gezien mijn serum op was ! 
Als ik het letterlijk vertaal zit er sap in van het Aloë Vera blad en ook honing extract, klinkt heerlijk ! 

Het plakt niet, brengt vlotjes aan, trekt snel in, jep, mijn eerste indruk is dat dit een fijn productje is ! 

Ofra Banana powder De ofra banana powder is gemaakt van bananen.. Too cheasy ? 
Ik probeer maar grappig te zijn.. Soit :-)!

Hij laat me enorm denken aan de banana powder van de ABH contour kit. Om eerlijk te zijn gebruik ik niet zo vaak banana powders omdat ze nogal vrij geel uitkomen op mijn huid.. Het ziet er wel fijn uit, goed gepigmenteerd enz. Hij zal in mijn make up kit komen te zitten voor de klantjes met een iets gelere ondertoon :-)!

Ciaté Londen Liquid lipstick in Diva
Deze matte liquid droogt matte op zonder je lippen uit te drogen, hij is niet volledig smudge proef jammer genoeg.. 
Ik heb hem voor de foto maar rap rap aangedaan dus ziet er niet perfect uit, waarvoor mijn oprechte excuses. Ik zal het nooit meer doen. ;-)

Ik vind de kleur prachtig ! Perfect voor als je van rode lipstick houd, die net iets langer blijft zitten, maar toch je lippen niet uitdroogt ! 


En last but definitely not least,


BH Cosmetics Foil eyes to goDe pigmentatie van dit palette liet mij even naar adem happen.. Dit is mijn eerste ervaring me BH cosmetics en ik ben wel even benieuwd geworden naar meer ! IK-WIL-MEER !!

De kleur variatie is ook heel fijn, van neutrale kleuren naar een iets gedurfdere kleurkeuze.

Ik vind het jammer dat er geen matte kleuren tussen zitten, maar dan zou het doel van de naam een beetje verloren gaan he..?! Ik houd gewoon meer van matte oogschaduw..

Ik kan jammer genoeg de waarde niet berekenen omdat er 2 sampeltjes bij zitten :-( Maar het is in ieder geval super cheap voor wat je krijgt ! :-)


-XOXO- An


Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen