15 december 2016

Mijn ervaring met laser-ontharing


Jep, dit heb ik ook al laten doen. Ik laat er geen gras over groeien, of haar.. Ik laat er geen haar over groeien ! ;-)

Ik schaam me niet om ervoor uit te komen dat ik al aan mijn lichaam heb laten sleutelen. Zo kwam ik er al voor uit dat ik lip injecties heb genomen, en dat ik een borstvergroting heb laten doen. Ook liet ik al botox inspuiten en laserontharing uitvoeren.

Ik heb mijn bovenlip en oksels laten laseren.

Mijn bovenlip heb ik laten laseren, omdat ik het gevoel had dat er een paar haartjes dikker, en donkerder waren terug gekomen, omdat ik die vroeger al wel eens durfde afscheren. 
- Achteraf ben ik erachter gekomen dat je haar scheren er niet voor zorgt dat het dikker, donkerder en stroever terug groeit. Dit is een fabeltje en het lijkt alleen maar zo. Als je haartjes terug groeien na het scheren voelen ze niet zo zacht aan doordat het einde van het haartje dichter bij de oppervlakte van de huid zit. Als dat logisch klinkt.

Mijn oksels heb ik laten laseren, omdat ik elke keer opnieuw een allergische reactie kreeg als ik ze scheerde. Ofja, een allergische reactie, het is gewoon vele gevoeliger vel daar waardoor dat elke keer geïrriteerd raakte. Ik ben dan beginnen epileren met een machientje, en dat hoefde ik maar wekelijks te doen. but that hurts like a bitch.

Dus, gedaan ermee dacht ik ! De laser erop !Mijn ervaring ermee ? 


Een beetje een dubbel gevoel, positief en negatief. Waarom ? 
It hurts a like a bitch. Ik kan vrij zelfzeker zeggen dat ik een hoge pijngrens heb. 
Ik heb al op alles mogelijke plaatsen piercings gehad, en heb ook verschillende tattoos. Maar dit ? Oh god..

Mijn bovenlip heb ik vorig jaar een paar keer laten doen, maar aangezien dit blijkbaar hormonaal is, groeide het gewoon terug en zag ik geen resultaat. Ik scheer deze dan nu ook gewoon af. Jep, ik scheer mijn snor ! Anneman noemen ze me ook wel eens. No shame hierzo, het groeit niet harder, donkerder of dikker terug & ik heb een glad velletje boven mijn lip.  ( Ik scheer met de haartjes mee, en niet tegen de haartjes in, met een wenkbrauw-mesje. )

Nu, mijn bovenlip viel nog mee, het voelde wat gevoelig aan mijn tanden, maar verder was het nog wel ok.
Mijn oksels, DAT is de pijnlijke zaak.

Het voelt net of ze slaan klein elastiekjes tegen je tere velletje. Ik moet daar letterlijk zo hard op mijn tanden bijten, dat de vrouw elke keer vraagt of ik nog verder wil gaan. Maar ik geef niet op hoor, neenee, met alle chinezen, maar niet met den deze ! 

Ik heb het nu 3 keer laten doen, en mijn haar groeit al bijna niet meer terug daar. Mijn oksels zijn mooi glad. 
Volgende week ga ik voor mijn 4de sessie, en stiekem hoop ik wel dat het de laatste is, want God damnit it hurts

Maar ik kan het zeker en vast aanraden als je niet wil scheren. Het is de pijn waard ! 
Ik heb het bij mijn dermatoloog laten doen, maar er zijn 100000 plaatsen waar ze laser ontharing doen. Vergelijk gewoon de prijzen & dan kan je al even verder. 
Jammer genoeg neemt mijn dermatoloog geen nieuwe klanten meer aan omdat ze al zo vol zit, dus het heeft ook geen zin dat ik hier de naam zet.

Prijs & aantal sessies

Ik heb voor mijn bovenlip €40 per keer betaald & je moet ongeveer om de 4-6 weken terug een 7-tal keer, dit verschilt van persoon tot persoon en van plaats tot plaats.
Voor mijn oksels betaal ik €70 per keer, en ook om de 4-6 weken terug.
Let wel op, als je laat laseren, mag je x aantal dagen NIET in de zon komen. Dus beginnen in de zomer met laseren is niet aan te raden.

Ik weet nog niet of ik andere lichaamsdelen ga laten laseren.. Mijn benen zijn wel een optie, want ik ben gewoon super lui als het aankomt op mijn benen scheren.

Nog vragen ? Shoot ! 

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

2 opmerkingen:

  1. Fijn om hier ervaring en informatie over te lezen. Ik heb mijn ogen laten laseren (heel anders natuurlijk en super blij me) ik heb vaak over oksel gedacht, omdat ik moe wordt van scheren. Maar nu lees ik dat het zo zeer doet..Oh o. Ik hoop voor jou dat de volgende keer de laatste is. oei oei...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ik hoop het ook, maar uiteindelijk is het de pijn écht wel waard.. Ik ben zo glad als een dolfijntje ;-).

      Verwijderen