28 december 2016

LA girl cosmetics High Definition foundation review / Dupe voor de make up forever HD foundation ?


Eindelijk nog eens een review ! Ik heb het gevoel dat ik de laatste weten race tegen de tijd en het bloggen komt maar niet op gang.. MAAR, I'm back !
De nieuwe foundation van LA girl cosmetics stak mijn ogen uit door een hele boel youtubers die hem voorstelde, maar daar stopte het dan ook bij.. Niemand gaf een uitgebreide review en bij een " ik vind hem goed " bleef het dan ook, dus ik dacht, laat ik 'm zelf kopen en uitproberen.

Wat vooral opvalt is dat de verpakking enorm trekt op de populaire Make up Forever HD foundation, maar trekt de formule er dan ook even hard op ? Dat vergeleek ik voor jullie !


De verpakking is dus obviously hetzelfde, op een paar kleine details na, maarja, ze konden moeilijk " make up forever " noteren.

Ze bevatten beide een pompje, which I love ! De verpakking is een doorschijnend plastiek met " dubbel glas ", of een dubbele laag.. 'T is maar hoe je het bekijkt hihi.

Verder is er niets speciaal aan, op de achterkant staan alle details, ingrediënten en hoe je de foundation het best aanbrengt, in dit geval met een spons of een borstel. Beautyblender it is ! 

donkerdere kleur : LA girl, lichtere kleur : MUF

Don't mind the color difference haha, ik heb de LA girl online besteld dus daar kan het soms al eens misgaan. Gelukkig verkochten ze ook een witte variant die ervoor zorgt dat je kan spelen met de kleur.


Op het eerste zicht voelt de textuur exact hetzelfde, buiten dat de MUF iets meer aan de creamy kant is. Hij is nog liquid hoor, maar ik ga écht zoeken naar details en dat is wat ik vond.

links LA, rechts MUF
Ik mixte de LA girl met de witte foundation, en je ziet dus dat het de kleur op een mooie manier lichter maakt, zonder het te vergrijzen. 


Voor de eerste keer in lange tijd had ik nog eens de kans om fotos te maken bij de review van een foundation, dus die kans nam ik dan maar ! Het is zo snel donker in de winter, en mijn licht is nog niet on point, dus daarom is het niet altijd mogelijk om foto's te nemen.. ( Aangezien ik van 08 - 18 weg ben van huis. )

Ik bracht aan de ene kant de LA girl aan en aan de andere kant de MUF.Zie je ? M van MUF en L van LA girl. Origineel he ? Ja zo ben ik dan..

Ik bracht het gewoon aan met mijn real techniques spons en ze zijn echt exact hetzelfde bij het aanbrengen.
Blenden exact hetzelfde uit en geven even veel coverage die licht tot medium is.

Ik raad wel om het zeker en vast te zetten met poeder, want hij is wel vrij plakkerig.. Hij, daarmee bedoel ik dus beide foundations. Lol.Hier zie je dus dat er geen verschil is.

Is het een dupe ?
Ja. Zéér zeker wel.
Ingrediënten etc ga ik niet vergelijken, want die verschillen toch altijd, bij mij draait het om het eind resultaat en dat zie je hier duidelijk.

Ik was al enorme fan van de make up forever foundation, hij fotografeert prachtig en geef geen flashback.Don't mind the purple haze in my hair haha, ik had het echt NET laten kleuren, en om het geel eruit te krijgen is er een product over gezet dat de eerste dagen een beetje roos/ paars kan uitslaan.. Ahum, on to the foundation ! 

MUFE heeft sowieso wel meer kleurenkeuze ( 31 verschillende kleuren )

Price difference ?

Dat is nog eens een prijsverschil.. 
Ik ben al lang fan van de MUF foundation, maar ik denk toch dat ik nu officieel ga overschakelen, 'cuz I'm broke from buying a new car hihi.

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

3 opmerkingen:

  1. Je fotografeert prachtig en geen flashback geven vind ik ook top. Leuk om te weten dat een dupe is. :-)


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al een week op de boozyshop aan't rondsnuffelen, heb mijn mandje al 10 keer gewist en opnieuw gevuld :D Nu heb ik eindelijk een halfuur geleden mijn bestelling geplaatst (ik moest want mijne vriend wou al bijna de pc uittrekken) Ik heb dus ook deze foundation in mijn mandje gezet, ook de banana powder, heb je die toevallig ook gebruikt? Ik lees er verschillende reviews over en wil wel is weten wat jij ervan vindt :)

    BeantwoordenVerwijderen