4 december 2016

In the spotlight : Matte&ShimmerIk had al laten weten dat ik 2 keer per maand een collega blogger in de spotlight wil zetten. Dit omdat ik vind dat we elkaar moeten steunen in onze reis. Deze keer is het de beurt aan lieve Mariska van Matte & Shimmer.

Ik weet nog de eerste keer dat Mariska reageerde op 1 van mijn eerste blogposts. Sindsdien zijn we aan het praten geraakt en hebben we een soort van "band" gecreรซerd. Mariska heeft nl ook " psychische problemen".  Elke vrijdag plaatst zij op haar blog een " achter de schermen", dit gaat meestal over haar persoonlijk leven. Ik heb zo enorm veel respect voor mensen die zo'n dingen kunnen delen. Laten we eens kennis maken met Mariska

Mariska Rietveld, 23 jaar, studeert momenteel in Amsterdam. Mariska lieverd, laat me even weten in de reacties wat je juist studeert, want ik heb even een brainfart ! :-))

In welke taal blog je ?

M’n blog is volledig in het Nederlands.
Waarover blog je?

Meestal blog ik over make-up; ik maak reviews, make-up looks en lijstjes van bijvoorbeeld handige producten of tips. Eens in de week schrijf ik een persoonlijk artikel.

Wanneer ben je beginnen bloggen ?

Ik ben 1 december 2015 begonnen met bloggen, een jaar geleden dus. 

Waarom ben je beginnen bloggen ? 

Toen ik begon met bloggen leek het me gewoon leuk om reviews en make-up looks te maken en zo anderen het te kunnen laten zien, maar ook bij kunnen houden hoe m’n make-up skills zich ontwikkelen. Ik deed geen opleiding en had ook geen werk, dus het was ook heel fijn om me met iets positiefs en leuks bezig te kunnen houden!

Wat is je doel met bloggen ? 

k heb niet echt een doel. Ik vind het heel leuk om m’n blog te zien groeien, dat wel. Toen ik begon had ik een klein doel; ik wilde graag na een jaar 100 volgers halen. Na een maand of 2 was dat al bereikt en sindsdien heb ik mezelf niet echt meer nieuwe doelen gesteld. Enige wat ik wel wil is dat ik de kwaliteit van m’n blog en make-up blijf ontwikkelen en verbeteren.

Aantal bezoekers ? 

Bezoekersaantal: 11.000 unieke bezoekers in de afgelopen 30 dagen. Ik weet ook niet hoe :P
( What ?! You go girl !! )Wat is je doelgroep ? 
Doelgroep: iedereen die van beauty en make-up houdt is welkom! Leeftijd, geslacht en dergelijke maakt me niet uit.

Wat vind je het leukste aan bloggen ?
Het leukste aan bloggen vind ik de leuke en lieve reacties van iedereen, dingen bereiken waarvan ik niet gedacht had dat dat zou gebeuren en mezelf zien ontwikkelen.

Wat vind je niet leuk aan bloggen ? 

Er is niet zo veel wat ik niet leuk vind aan bloggen. Het kost wel enorm veel tijd, waardoor ik soms tijdstress heb. Daar kan ik niet zo goed tegen. Soms kom ik een andere blog tegen met super veel reclame en pop-ups, daar word ik niet zo blij van.
( Jep, die tijdstress daar kan ik van meespreken ! )

Sociale media kanalen: 

Snapchat: matteshimmer
Daarnaast heb ik ook een LIVE blog groep op Facebook. Zoals de naam ook al een beetje zegt kom ik daar live en laat ik van alles over make-up zien :-) link: https://www.facebook.com/groups/1134791149920340/

Favoriete foundation: 

L’oreal Infallible Pro Glow!

Favoriete lipstick: 

Moet er wel eentje van Jeffree Star Cosmetics zijn. Ik denk Gemini. Ruikt ook lekker.

Favoriete blogger: 

Kan ik echt niet kiezen, ik lees en volg er veel te veel. Ik raad iedereen wel aan om gewoon lekker hier bij An te komen lezen! Veel leuke en handige artikelen. ( AWWWW )

Huisdieren:

 Er lopen hier 2 heel schattige katjes in huis! Ik wil heel graag een hondje, maar dat kan helaas niet :-(.

Neem zeker eens een kijkje op haar blog, www.matteandshimmer.nl , ze schrijft zo'n leuke artikelen ! 

-XOXO- An


Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

5 opmerkingen:

 1. Superleuk artikel! Lief dat je dit doet voor collega's :) Ik volg Mariska ook al maanden. Zij groeit zooo bijzonder snel. Mariska, wat is je geheim? Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het geheim van elke goede blogger denk ik. Jezelf blijven en het niet doen voor andere redenen dan dat het je passie is ! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ xoxo

   Verwijderen
 2. Superleuk dat je dit doet voor andere medeblogsters! De tijdstress daarmee bedoel je? Ben aan het twijfelen om evt blog op te starten maar geen idee of ik daar tijd voor heb... Lijkt me heel tijdrovend :s. Liefs Jolene x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja onderschat het maar niet. Er kruipt heel veel tijd in. Zeker als je buiten je blog nog studeert of werkt zoals Mariska en ik .. maar het lukt ons wel hihi !! Laat je zeker niet tegenhouden ! Xoxo

   Verwijderen
  2. Ja werken, een gezin met een zoon, avondwerk... Zal het idee maar laten varen denk ik ;)... Jolene x

   Verwijderen