21 december 2016

In the spotlight : I am a fashioneerNu in de spotlight, Rani haar blog, I am a fashioneer, Rani blogt vooral over fashion, maar evengoed over beauty. Ze heeft ook haar eigen webshop die ik hier uitgebreid voorstel.
Rani is mijn lieve 23 jarige blog collega.

Ik heb Rani leren kennen in de facebook groep Beauty Squad, 1 van de facebook groepen waar ik het actiefste in ben. Daar heb ik dan ook haar webshop Beauty&Bobs leren kennen.


Ze verkoopt beauty stuff van Real techniques, beautyblender, the balm, ofra, etc etc maar je kan er ook een leuke dosis fashion vinden EN de befaamde yankee kaarsen waar ik ondertussen al meer als verslaafd aan ben ! 

Ik werd ook al 2 keer uitgenodigd in haar pop up store in Sint truiden, waar je alles van de webshop live kan checken. 

Haar blog spreekt me vooral aan omdat ze zo'n mooie foto's maakt. Deze zijn een enorme inspiratie voor me, en ik hoop dat ik op een dag zo ver mag staan als Rani
Zij beantwoordde mijn vragenlijstje ook, laten we eens kijken.

naam: Rani Multani

leeftijd: 23Taal waarin je blogt: Engels

onderwerp waarover je blogt: Beauty en personal style. Voor de rest ook dingen die ik de moeite waard vind, dingen waar ik een artikel over wil schrijven. Soms een deel interieur, soms eens een tripje,…

inspiraties ( waar haal je jou meeste inspiratie ): Echt de dingen uit mijn dagelijks leven: een goed boek, een nieuw decoratiestuk etc. Fotografie is een van de belangrijkste punten van mijn blog, dus vaak komt een artikel tot stand uit iets wat ik esthetisch erg knap vind. En qua beauty inspireren mij natuurlijk de laatste nieuwtjes en collecties!

wanneer ben je beginnen bloggen ? In 2011

Waarom ben je beginnen bloggen ? Ik was lid van een website (lookbook.nu) waar veel mensen hun eigen stijl deelden, foto’s van hun outfit. Dat vond ik fantastisch en heel erg inspirerend om te zien! Veel mensen daar hadden een blog, en zo ben ik me in bloggen beginnen verdiepen.

Wat is je doel ? Having fun! Exact hetzelfde als ik nu doe. (Moest ik er ooit van kunnen leven zou dat natuurlijk handig meegenomen zijn!)


Doelgroep ? Ik heb geen specifieke doelgroep voor ogen, natuurlijk lezen veel meer vrouwen mijn blog dan mannen. Maar in het algemeen is mijn blog niet specifiek gericht op een leeftijdsgroep. Ik doe zowel budget beauty (op mijn budget sunday) als high-end beauty.

Wat vind je het leukste aan bloggen: Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, en het gevoel wanneer er een nieuw artikel online staat.

Wat vind je niet leuk aan bloggen ? Het nummer-gerichte dat tegenwoordig erg belangrijk is.

 Sociale media kanalen
www.instagram.com/iamafashioneer / 
www.facebook.com/iamafashioneer

favoriete foundation: Guerlain – Lingerie de Peau
favoriete lipstick: Op dit moment: Bobbi Brown – 25 Desert Rose. Maar in het algemeen ben ik zwaar verliefd op de Tom Ford lipsticks.

favoriete blogger: Kate La Vie


huisdieren ? MARE! Mijn lief zoontje!

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

1 opmerking:

  1. Wat leuk zo, ik kende haar nog niet maar ik ga zeker een kijkje nemen

    BeantwoordenVerwijderen