11 december 2016

Huge Black Friday Haul / First impressions


Yay, eindelijk is alles van Black Friday er ( op 1 ding na ) ! Het heeft even geduurd maar het was het wachten waard ! Voor sommige producten toch.. Sommige hebben me echt flink teleurgesteld ! Laten we eens kijken.
( De titels die schuin gedrukt en ondertitelt zijn zijn klikbaar en sturen je rechtstreeks naar de website van de verdeler ! :-) )

Eerst en vooral ging ik shoppen bij beauty&Bobs, de leuke pop up van Rani ! 
Zij verkoopt verschillende merken zoals Ofra, Real techniques, W7, The balm maar ook de zalige kaarsen van Yankee ! 

Ik had al een paar kleintjes bij haar gekocht, maar die cutie met die beer op schoot er voor mij echt tussenuit. Dus daar schafte ik mij een gigantisch exemplaar van aan, en die is ondertussen al half leeg. Dat zegt al voldoende. Voor zo een klepper van een kaars betaal je €28.

W7 Absolutely Waterproof Buiten die kaars kocht ik ook nog DE dupe van Benefit's They're real mascara ; W7 Absolutely waterproof. €6.99

Ofra Liquid lipsticks in Versaille en Mocha

Deze 2 liquids van Ofra zijn echt TOP. Ze zijn niet helemaal smudgeproof zoals een average liquid lipstick, maar ze drogen m'n lippen hélemaal niet uit. Ik hou echt van de formule, maar vooral van de kleuren. Ze stonden met Black friday in afslag en ik twijfelde dan ook geen moment om deze 2 cuties te kopen. CHECK 
Instagram pic Ofra : Versailles.

Op de bijenkorf stonden ook een paar leuke acties en daar heb ik me dan ook even laten gaan.


Dit tasje van Clinique zat gevuld met productjes die een waarde hadden van ongeveer €80.
Het kostte me nog geen €18, ik heb nog nooit zo snel afgerekend.Al de gezichtsproducten vind ik top. Het serum geeft me een gezonde glow, de dagcrème hydrateert zonder m'n huid vettig te maken en de liquid soap had ik al in mijn verzameling dus daar was ik al bekend mee.

Enkel de lippenstift vind ik niet zo goed, zoals je wel kan aflezen op m'n foto.
Ook het oogschaduw palletje ga ik niet gebruiken. 


Bij de bijenkorf kocht ik ook de Chanel lippenstift, die een plaatsje heeft gekregen bij de producten waar ik spijt van heb dat ik ze heb gekocht. ( Click hier als je die post wil bekijken. )


Tot zo ver ik me herinner gaven zijn -25%. Correct me if I'm wrong.
De urban Vice lipsticks hadden mijn hart al gestolen. Zij hebben langzaam maar zeker de mac lippenstiften van de troon " gestompt ".
Ook de gel van Clinique voldoet aan mijn verwachtingen en is ideaal voor onder m'n make up te dragen.

Dan ben ik ook nog eens bananas gedaan op Beautybay. Zij gaven -30% op geselecteerde merken waaronder Gerard cosmetics

Ik was al langer fan van die liquids en ik kocht er dan ook nog een paar.


:-)
Ladie boss = Te bruin voor me .. Op foto valt het nog mee, maar het is niet m'n lievelingskleur.
Cher = Een mooie nude kleur die perfect is voor everyday.
Wine down = Droogt enorm patchy op, dit is echt een fail naar mijn mening. 

De hydra lips zijn echt goed normaal, maar Wine down is wel even een enorme teleurstelling .. Jammer.

De slay all day setting spray ruikt echt naar vis.. Sorry maar dat is echt zo, het is net of ik loop op een vismarkt. Heel jammer wel, want op hun Instagram promoten ze het spul net of het ruikt naar een veld vol met rozen. Mij laat het eerder denken aan een school met paling.


Ohja, deze kocht ik ook nog bij de Bijenkorf. De clinique beyond perfecting foundation. Ik kocht 'm wel iets te donker, maar heb er gewoon een paar druppels van mijn witte foundation bij gedaan om hem wat te verlichten, en nu matched hij perfect met m'n huidskleur.

De foundation is momenteel nog door de test aan het gaan, en als ik er aan toe kom dan zal ik hem ook compleet reviewen. First impression ? Goed. Niet meer of minder. Niet wauw, niet slecht, maar goed.

Ik bestelde bij Colourpop ook nog een lipstick setje, maar dat is nog onderweg vanaf Amerika.
Ook kocht ik op ABH nog een lipstick en een brow wiz ( geen black Friday deal ). Maar zoals jullie wel, of misschien niet weten, heeft ABH enorm op zich laten wachten bij het verzenden van de producten. Dus ik ga er niet op wachten om dit erbij te zetten. ;-))

Wat hebben jullie allemaal gekocht met Black Friday of Cyber Monday ? 
Ik kijk al uit naar volgende jaar hihi !


-XOXO- An


Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

1 opmerking: