31 december 2016

Hair update ! White hair - Granny hair


Ik kreeg het nog eens in mijn ster, en ik verfde mijn haar een tintje lichter ! De volgende stap ? Granny hair !
Ik had een tijd geleden een foto gepost op Instagram, waar ik alle verzadiging uit mijn haar had gehaald. Grey hair dus. En eigenlijk vond ik het zó leuk staan, dat ik het gewoon zo ga kleuren ! Ik heb het even gehad met dat geel blond haar.

De eerste stap is al genomen. Alle kleur is eruit getrokken en het is wit nu, best grappig wel, door de toner die erop was gezet om het geel eruit te halen had het op sommige plaatse een " rose " schijn, gelukkig was je dat er zo uit.
En hier is het ook grijs gemaakt ! 

Een vriendin van mij die kapster is heeft zich hier mee bezig gehouden, want bij de kapper betaal je gewoon een fortuin ! 

Ik ben super benieuwd naar het resultaat en zal jullie zéker en vast updaten !

Een fijn eindejaar gewenst voor iedereen !  

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen