22 december 2016

De "Help, dit weekend is het kerstmis en ik heb nog geen cadeau voor mijn mama, lief of zus" Gift guide. ( Vooral beauty, of course. )Oeps, dit weekend is het kerstmis & je hebt nog niets voor je lief, zus, moeder of tante ? Hunn' I know the feeling. Ik geef nog een paar ideetjes die hopelijk nog wat inspiratie geven.

Of je behoort misschien tot de gelukzakken die pas met nieuwjaar cadeautjes geven, I envy you ! 

Gelukkig hebben wij bij ons thuis een secret santa, en hoef ik maar voor 1 iemand een cadeau te verzinnen, en om eerlijk te zijn is dat bij mij ALTIJD een ramp. Ik HAAT het om een cadeau te verzinnen voor iemand anders. En NEE ik haat het niet omdat ik mijn familie niet graag verwen, maar ik kan gewoon NOOIT wat verzinnen.

Ik weet wél, wat ik graag krijg, dus als ik jullie vertel, wat ik graag krijg, dan krijgen jullie misschien wat inspiratie om die speciale persoon in je leven toch nog te verrassen. ;-)

Urban decay Vice lipsticksHiermee kan je niet mis gaan, geef er een bijpassende lipliner bij et voilà, ik garandeer je dat er iemand heel gelukkig zal zijn. 
Deze lipsticks hebben in 2016 mijn hart gestolen. Ik vind ze zelfs beter als Mac WANT ze zijn cruelty free !! 
Je kan ze in Belgie en Nederland verkrijgen bij Ici paris XL en kosten €19.50 / stuk

Mocht je nog wat tijd over hebben, kan je ze ook online bestellen, Ici paris XL levert meestal binnen de 2 werkdagen.

Glamglow masks
De maskers van Glamglow zijn ook succes gegarandeerd, ik gebruik al sinds enige tijd het super mud masker en ben hier meer als tevreden over. Ze zijn niet erg goedkoop, maar kom op, het is maar 1 keer per jaar kerstmis he ?! :-)

Let wel op dat je het huidtype kent van de persoon waar je de cadeau voor koopt. Vraag dan gewoon raad aan de verkoopster en klaar is kees.
Te koop bij Ici paris XL voor €49.90, ook op hun webshop

Chloe Fleur de parfumMijn favoriete parfum, hij heeft een hele frisse, niet te zoete en niet TE aanwezige geur. Ik ken NIEMAND dat zegt dat ze hem niet goed vinden.. Het blijft natuurlijk altijd een risico om parfum te geven onder de kerstboom.

Are you on a budget ? Aan jullie heb ik ook gedacht ! :-)


Ja, bij mij groeit het geld ook niet op mijn rug.. jammer genoeg.
Dus als je een beetje een minder groot budget hebt is het ook altijd fijn om iets leuk te kunnen geven zonder dat het een fortuin kost.

Een geschenkmandje


Bij vele schoonheidswinkels verkopen ze van die mandjes, die je zelf kan samenstellen met schoonheidsproducten. Zo kan je zelf je budget bijhouden en toch iets leuk geven.

- The body shop
- Ik weet niet of rituals dit ook heeft, maar zij hebben ook wel fijne zaken die je eventueel zelf kan inpakken, hun doucheschuim is trouwens za-lig !

Sleek of make up revolution.

Sinds enige tijd verkoopt DI, de make up van Sleek en make up revolution. Deze producten zijn kwalitatief goed maar toch enorm betaalbaar. Ik weet niet in welke winkels ze dit verkopen in Nederland, ik gok in Kruidvat of Etos.


( Het make up revolution contour palette is een EXACTE dupe van de Anastacia Beverly Hills contour kit. Just so you know. ) En het kost nog geen €10

Voor diegene die nog wat tijd hebben.


Mocht je nog wat tijd over hebben om bijvoorbeeld iets online te bestellen, dan vind je hier misschien wel iets tussen.


De Cluse horloges.Deze horloges vind ik zo prachtig. Ze zijn simpel, betaalbaar maar ogen toch zo enorm chic.
Naja betaalbaar.. Het varieert natuurlijk tussen €90 - €150.. 

Ik zou het in ieder geval niet erg vinden om er zo eentje onder de boom te vinden. Hihi.

Iets anders van mijn favoriete webshops.


Ik heb een hele boel favoriete webshops, misschien vind je daar wel iets leuk ?

- ....

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad en toch nog last minute een cadeau kunnen vinden voor je speciale persoon ! 
Nu kan ik gaan beginnen nadenken wat ik voor mijn persoon ga kopen.. Want dat weet ik ook nog niet, en dat is een man, help !

-XOXO- An

Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen