27 november 2016

Wimperlift, wat is dat nu eigenlijk ? Complete uitleg, foto's & een verrassing voor jullie !


Nee hoor, geen artikel over een Brazilian but lift, maar wel over het liften van je wimpers. Wat is dat nu eigenlijk ? En wat doet da nu eigenlijk ? Ik liet het doen & mag jullie alles vertellen EN ik mag jullie een korting geven !

Mijn schoonheidssalon Artistry in Deurne kwam met iets nieuw, en ik mocht het testten !

Ik was blij dat ze niet vroegen om de wimper extensions te testten, want dat is iets wat ik he-le-maal niet kan verdragen ! Zodra er 1 scheef komt te zitten, prul ik ze er allemaal af en ben ik mijn eigen wimpers kwijt.. 

Soit, de lifting -> 

Wat is dat nu eigenlijk zo'n wimperlift ?


Bij een wimperlift wordt er geen gebruik gemaakt van extensions of andere zaken die er in je wimpers plakken, wat voor mij wel belangrijk is, kan ik niet tegen.

De wimpers worden verlengd door middel van 3 fasen die ik hier later uitleg. 

Het is NIET schadelijk en zorgt ervoor dat je geen wimper kruller meer nodig hebt, in sommige gevallen is zelfs mascara niet meer nodig, maar hey, ik heb toch net liever dat kleine extraatje ;-). 

Door middel van silicone pads wordt er een product aangebracht dat de wimpers lift, het is de bedoeling dat het resultaat 5-9 weken blijft, dit verschilt uiteraard van persoon tot persoon.

Is het iets voor jou ?


Voor wie is het ideaal zo'n wimperlift ? Voor iemand zoals mij ! Mijn wimpers zijn vrij lang, maar  jammer genoeg door het gebruik van valse wimpers, ben ik er wel wat verloren.. Hier valt niets aan te doen. Mijn wimpers groeien ook recht voor zich uit, dus ook als ik een wimper kruller gebruik, vallen ze na een tijd gewoon weer plat.. Ugh !

Als je wimpers echt TE kort zijn, en je hebt er weinig, dan is het niets voor jou. 

Voor de lift

De behandeling


Je wordt lekker comfortable neergelegd op tafel waar je je ogen moet sluiten, een behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten en je moet de hele tijd je ogen gesloten hebben.

Ik ben iemand die knippert als een gek als ze aan mijn ogen bezig zijn dus gelukkig mocht ik ze gesloten houden, anders had ik medelijden met de specialist.

Fase 1 


Niet de meeste sexy foto, het moet maar ! haha
Eerst werden mijn wimpers geverfd, dit werd me aangeraden omdat ze dan beter zouden uitkomen, mij goed, doe maar ! dit kost slechts €8 extra en duurt een kwartiertje.. 

Fase 2


Goed, m'n wimpers zijn nu gekleurd, nu is't tijd voor het liften zelf ! Spannend !
Door middel van een speciale wimper lijm worden je wimpers bevestigd aan een siliconen padje, dat er zo uitziet 


Nice ! Het witte product dat je ziet is een permanente vloeistof , wat 10 minuten moet inwerken.

Fase 3


Na 10 minuten wordt het eerste deel van de vloeistof verwijdert, en kan het er voor een 2de maal op, dit blijft 8 minuten inwerken..

Hierna kan alles er af, en worden je ogen gereinigd met een verzachtend lotion.

Na de lift

Jammer genoeg is het verschil op de foto wat zoek gegaan, maar ik merk het echt wel enorm, mijn ogen lijken opener & " vrouwelijker ". Het verschil is enorm te merken als er mascara is aangebracht. 

Na de lift met mascara
Nogmaals, het is NIET schadelijk voor je wimpers, je wimpercyclus gaat gewoon verder als normaal, de gelifte wimpers vallen uit, en je eigen wimpers groeien gewoon zoals altijd.

Hier zijn nog wat fotos van de wimperlift bij Artistry :
Wat is het kostenplaatje ?


Hier in't salon is de prijs €59, MAAR, voor mijn trouwe lezers, kreeg ik een kortingscode van 10% + het gratis verven van je wimpers ! 

Je moet me gewoon een mailtje sturen op Ankusseler@live.be & dan krijg je de kortingscode toegestuurd ! Dan maak je gewoon je afspraakje & klaar is kees, je loopt minimum 6 weken met mooie gelifte wimpers ! 

Een afspraak kan je online maken op : www.artistry-beauty.be
Of bellen naar het nr :04/89.59.35.68.04 en vragen achter Stephanie ! :-)

Als jullie nog vragen hebben, twijfel dan niet om het in de reacties te vragen ! 

-XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

1 opmerking:

  1. Zelfs als mijn wimper gelift zouden worden zou het nog niet veel zijn :P dus ik koop gewoon lekker falsies, haha. Maar snap wel dat het een handige uitkomst kan zijn voor velen :)

    BeantwoordenVerwijderen