11 november 2016

Vichy Normaderm Night Detox Review


Een nachtcrèm die de huid hydrateert, onzuiverheden aanpakt, de talgklieren reguleert en verstopte poriën vrijmaakt. GIVE-IT-TO-ME ! Heb jij ook een vette huid ? Dan is dit zéker iets voor jou ! Mijn huid heeft het in ieder geval drastisch veranderd !

Ik weet het nog goed, het staaltje dat ik bij de apotheek kreeg van deze crème, maakte mij zo enthousiast, zonder te weten wat de werking juist was, ging ik als een gek naar de apotheek om hem te kopen. Nieuw is hij niet, ik gok dat hij al van 2014 uit is. So be it, voor mij is ie nieuw & I love it !
Mensen met een vette huid kennen het wel, je word wakker en je ziet er uit alsof je in de olie hebt geslapen. Of na een lange dag op het werk komt je thuis, en kan je met je vingers een portret maken in je voorhoofd van de talg, ik had dit ook.. HAD ! Ok ik ga niet liegen, voor 85 % is het verminderd, uiteraard heeft mijn huid ook nog lastige dagen, maar die kan ik écht wel op 1 hand tellen nu.
'S nachts hopen zich bij een vette huid giftstoffen en talg op waardoor onzuiverheden en een slechte huidkwaliteit ontstaat.
Dit is wat ze beloven :
" 1. {perliet + absorberende poeders} die gedurende de nacht overmatige talgproductie opnemen. 2. {Eperuline + LHA + Hepes + Salicylzuur} verminderen onzuiverheden: vrije radicalen, bacteriën en dode huidcellen.Wordt goed getolereerd door de huid, voelt prettig aan en is geschikt voor gevoelige huid.Bij het wakker worden: schone huid, samengetrokken poriën, regelmatige huidtextuur en een stralende teint. " 
Klinkt veelbelovend.. 
Je krijgt 40 ML voor slechts €14, ( De prijzen verschillen van website tot website + winkel tot winkel. ) 
Ik vind dit écht een koopje, ik ben reeds aan mijn 2de tube, met mijn 1ste kwam ik maar liefst bijna een jaar toe..
De crème textuur is wit en heel licht van gewicht.
Hij trekt enorm snel in de huid, sneller dan het licht, for real ! Als er iets is wat ik niet fijn vind, is een product dat uren nodig heeft om in te trekken, maar believe me, dat heeft deze niet !
Ingrediënten :
AQUA / WATER - GLYCERIN - ALCOHOL DENAT. - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - ISONONYL ISONONANOATE - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - PEG-20 STEARATE - DIMETHICONE - CETYL ALCOHOL - SILICA - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH - CI 19140 / YELLOW 5 - CI 42090 / BLUE 1 - GLYCERYL STEARATE - TRIETHANOLAMINE - SALICYLIC ACID - SODIUM POLYACRYLATE - PERLITE - POLOXAMER 338 - TOCOPHERYL ACETATE - AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - CAPRYLOYL SALICYLIC ACID - TETRASODIUM EDTA - EPERUA FALCATA BARK EXTRACT - XANTHAN GUM - DEXTRIN - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - ACRYLATES COPOLYMER - PARFUM / FRAGRANCE
Als aller laatste ingrediënt zie ik parfum staan, ik word er niet bang van gezien deze helemaal onderaan de lijst staat, dus het is zo miniem dat het geen reactie KAN geven, maar het geeft wel zo de typische normaderm geur die ik héérlijk vind ! 
Ik voelde de eerste malen al dat hij resultaat zou geven, en ik werd niet teleurgesteld, na een 3-tal weken was mijn talg productie helemaal onder controle. 
Ik begon niet meer te glimmen na een paar uur en mijn huid ziet er enorm gezond uit.
Ook zijn mijn onzuiverheden enorm verminderd zonder uit te drogen. Ja, ik ben hier héél blij, en heb na een hele lange zoektocht eindelijk iets gevonden wat me geeft wat ik wil, zonder dat het mij een fortuin kost.  
Het goede aan deze crème is dat hij ook nog hydrateert ondanks dat hij alle talg verwijderd etc. Ik raad hem enorm aan als je een vette huid hebt ! En het is zeker het proberen waard voor die €14.

 -XOXO- An
Follow me on : Twitter, Facebook, Bloglovin' and Instagram. 

2 opmerkingen:

  1. Ben nu echt heel benieuwd naar dit product!:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker eens testen, als je een vette huid hebt is het super goed !! 😍

      Verwijderen