20 november 2016

In the spotlicht ! - India Suy2 x per maand wil ik graag alle aandacht schenken aan mijn collega bloggers. Ik steek niet alleen al mijn vrije tijd in het schrijven van mijn eigen artikels, maar ik probeer ook zoveel mogelijk tijd te steken in het lezen van andere blogs, en ik wil de uitschieters heel graag delen met jullie !

Ik heb vaak het gevoel dat bloggen draait om succes, er zijn er zoveel die enkel voor zichzelf bloggen en daar wil ik van af. Bij mij, mag iedereen in de spotlight staan ! 

Vandaag zet ik India in de spotlight, deze lieve 19 jarige is blogger van BOBO in tremelo, heeft mij eigenlijk gevonden via Instagram, maar ik werd meteen verliefd op haar blog.

Momenteel studeert ze grafische en digitale media in Antwerpen, maar het is haar droom om van bloggen haar beroep te maken !
Naam: India 

Leeftijd: 19 jaar 

Taal waarin je blogt: Nederlands 
Onderwerp waarover je blogt: Fashion, beauty & lifestyle 

Waar haal jij je inspiratie ?  Ik haal mijn inspiratie uit nieuwe producten. No jokes, haha. Ik krijg mega veel inspiratie wanneer ik iets nieuws gekocht heb en dan wil ik meteen erover gaan schrijven. Ook online naar andere bloggers kijken inspireert me super hard! 

Wanneer ben je beginnen bloggen ? Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen website (blog). Daarvoor schreef ik wel al eens reviews op Instagram. 
Waarom ben je beginnen bloggen ? Ik koop heel veel en test graag nieuwe dingen. Ik vind het leuk om mijn mening of kennis over iets te delen met anderen. Via mijn blog kan ik aan de buitenwereld mijn eigen stijl tonen met als doel mensen te inspireren en zich goed te laten voelen. Een jaar geleden zou ik bepaalde dingen nooit durven dragen of kopen omdat ik bang was over de mening van anderen. Nu toon ik het op mijn blog en krijg ik er positieve reacties over. Dat motiveert me om door te gaan. Wat is je doel ? Mijn doel is om een inspiratiebron te zijn voor anderen. En als ik dan even door een roze bril mag kijken zou mijn doel zijn om ooit van mijn blog mijn werk te maken. Dat zou ik geweldig vinden! 

Bezoekersaantal ? Ik ben gestart in februari en heb tot nu toe 66.409 mensen die mijn blog hebben bezocht, dit had ik nooit verwacht! Ik vind dit heel fijn. 
Doelgroep ? Iedereen is welkom! Maar ik denk dat er vooral meisjes en vrouwen naar mijn blog zullen kijken aangezien het constant over damesmode, make up en haar gaat. Daarom heb ik ook een lifestyle categorie, omdat die voor iedereen bestemd is. Wat vind je het leukste aan bloggen: Mijn mening en kennis over bepaalde producten te delen met anderen. Ik vind het zo cool om dingen te ontdekken die nieuw zijn en wanneer ik het aan mensen kan tonen die dit helemaal niet kennen. Achteraf krijg ik altijd positieve reactie’s over het product! 

Wat vind je niet leuk aan bloggen ? Ik vind het soms heel moeilijk om gevoelens of bepaalde dingen uit te leggen in een tekst. Ik denk dat sommige onderwerpen veel makkelijker en duidelijker zouden overkomen in een video. 

Sociale media kanalen : Instagram: @indiasuy 
favoriete foundation: Estee Lauder Doublewear als high-end foundation en L’oréal Infaillible 24h matte budget foundation. 
favoriete lipstick: NYX Lip Lingerie! 
favoriete blogger: Manon Tilstra 
huisdieren ? Jep! Ik heb twee schatten van katten (dat rijmt, haha!!). 

Heb je nog iets meer te vertellen ? :-) Je bent een groot voorbeeld voor velen! Ook ik kijk naar jou op dus blijf zeker zo verder doen! Veel liefs xxX.

Haar fotos zijn kleine kunstwerkjes, en daar ben ik achter gekomen door Instagram, blijkbaar werkt ze daarvoor heel veel samen met haar "momager", die fotografie studeert ! 

Die laatste zin bewijst maar dat India een heel lief karaktertje heeft, neem zeker eens een kijkje op haar blog ! -XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

2 opmerkingen:

  1. zo tof dat jullie elkaar in de spotlights zetten ; mooie blog trouwens ! Je hebt een volger bij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen