16 november 2016

I got lip injections ! My experience / Vlog

Dus zoals je ziet in de titel heb ik mijn lippen laten doen, er was super veel interesse in, dus ik dacht, laat ik het vloggen !

Nederlands !

Waar ? : Servische dokter die 3x per jaar naar Belgie komt.
 €260 ( 1ML = €150 )
Product ? Biopolymeer, meningen zijn hier zeer verdeeld over.
Hoeveel ? 0.4 ml in de onderlip, 1.2 ml in de bovenlip.
Duur ? Blijft 4-5 jaar
Pijn ? Werd compleet verdooft ( plaatselijk uiteraard )
Genezing ? Het was slechts anderhalve dag echt gezwollen. Verder had ik niets van pijn, blauwe plekken e.d. Dit is wel persoonlijk hoor, iemand anders die het toen ook heeft laten doen had een blauwe lip.

Ja, ik ben heel blij dat ik het heb gedaan, en heb nu al het gevoel dat het te weinig is, hoewel je langs de zijkant wel een duidelijk verschil ziet... ! Het is een kostelijk grapje, maar ik heb het er voor over, zéker omdat het zolang blijft ! :-)

Geniet van de video ! ( Ik heb écht 100000 dingen eruit moeten knippen, door mijn super irritante stopwoordjes die ik elke 2 seconden zei van de zenuwen, ja hoor, praten tegen een camera is bést wel intimiderend !! ) 

PLEASE BE KIND ! Ik was in het begin van de video nog zenuwachtiger om te praten tegen de camera dan de lip injecties ! :-D Voor meer info kan je steeds mailen naar info@artistry-beauty.Be

-XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

6 opmerkingen:

 1. dat hondje zo schattig!, was leuk je live te zien, we zijn onlangs gaan horen bij Faceland voor zoiets (voor mijn dochter) en dat ging maar zes maanden blijven zitten werd ons daar verteld, waarschijnlijk een ander product waarmee ze injecteren, deze siliconengel is iets te drastisch voor haar denk ik... fijn dat het zo goed voor je meevalt, ben benieuwd om je binnen paar weken eens te zien..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, heb veel goede reacties gekregen op de vlog dus ik denk dat ik dat wel meer ga doen ! dan ga ik ook minder stijf zijn na een tijd en meer mijn eigen persoonlijk laten zien ;-) ! Ik zal binnen een paar weken een update geven ! Bedankt voor je reactie !

   Verwijderen
 2. ik vind het resultaat echt mooi! :o
  Normaal ben ik echt wel tegen plastische chirurgie maar dit ziet er zo mooi uit :)
  Hopelijk blijft het 5 jaar zo mooi zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ! Ik ben heel gelukkig met het resultaat :-) !

   Verwijderen
 3. Ik ben verbaasd dat het resultaat zo lang blijft, ik dacht dat het veel minder lang duurde voor het effect uitgewerkt is. Het resultaat bij jou vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, super dat je dit vlogt :)

  BeantwoordenVerwijderen