15 november 2016

Garnier Hydra Bomb Masque Review
Het is vandaag zondag, en op zondag is het pamper tijd ! En dan bedoel ik niet de pampers van een baby, maar mezelf in de watten leggen ! Ik houd ervan om even afstand te nemen van alles en een maskertje te "leggen ". Ideal is dit nieuwe masker van Garnier dat slechts 15 minuten van je tijd nodig heeft !
In de winter is het belangrijk om je huid te hydrateren, want een droog velletje voelt niet alleen onaangenaam, maar het oogt ook niet mooi, dit in serum gedrenkt masker zal daar wel even verandering in brengen

Zo'n tissue masker, wat is dat nu eigenlijk ? Wel, een normaal masker smeer je uit & laat je zo intrekken. Een tissue masker is écht een masker, waar het product aanzit, dit breng je gewoon aan op je gezicht & laat je intrekken.. Ach, de foto maakt het zo dadelijk wel duidelijk !


De verpakking is een luchtdicht zakje van een mooi zilver en blauw kleurtje. De granaatappel geeft ook al meer kleur aan het zakje wat dus ook weggeeft dat dit 1 van de hoofdingrediënten is. 1 zakje, bevat 1 maskertje. 


Op de achterkant staat alles dus in het Frans, excusez-moi ?

Kleine samenvatting :

- Is het geschikt voor mij ?

- Wat voor verschil maakt dit masker?
- Bewezen doeltreffendheid in slechts 15 minuten
- De hele uitleg hoe het masker wordt gebruikt
- Onze filosofie 
- Ingrediënten

Volgens Garnier is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige huidjes onder ons. :-)


Het was wel even wennen zo'n masker.. De aller eerste keer liep ik al met het blauwe gedeelte rond.. Mooi zo, kan ik weer !

Het is dus het witte gedeelte dat je op je gezicht aanbrengt, en het blauwe gedeelte verwijder je dan gewoon.. Klinkt allemaal heel simpel maar ik vond het toch gecompliceerder dan het eruit zag hoor !
Soit, de tweede keer maakte ik deze fout niet meer & bracht ik het aan zoals het hoort..

Ben ik de enige die altijd alles al aanbrengt en ergens aan begint zonder de gebruiksaanwijzing te lezen ??

De ingrediënten zijn niet veel spannends, 

-Water staat als eerst, dan propylene en dan als vierde.. alcohol ?? Daar word ik nooit echt blij van .. Maar het zal allemaal wel meevallen.

Er zit ook hyaluronzuur in wat ervoor gaat zorgen dat na een paar keer de fijne lijntjes verminderen.. Ben ik niet boos om :-) !


We kennen allemaal Freddy VS Jason, waarin ik dus nu perfect zou kunnen gaan voor de rol van Jason Voorhees ! :-)

De geur is ook heel aangenaam en fris. Zonder te overheersen, wat ik wel belangrijk vind, aangezien het 15 minuten op mijn gezicht moet plakken.. En ik nogal gevoelig ben voor straffe geuren. 

Eenmaal het masker is aangebracht, gaat het nergens meer heen, het schuift er niet af en blijft netjes op zijn plaats zitten.

Na 15 minuten mag het er weer af, wat ook vlotjes gaat.

Het overtollig product kan je er met een wattenschijfje afhalen of zachtjes inwrijven. Ik kies voor dat 2de. Mijn huid voelt zacht, niet plakkerig en aangenaam gehydrateerd. 

Een zeer aangename ervaring en zeker de moeite waard om eens of tweemaal per week te gebruiken!

OHJA, het is ook nog eens spot goedkoop !

€2.49 per masker ! Jep. Verkrijgbaar bij de drogisterij, zoals alles van Garnier ! :-)

Wat is jou ervaring met dit product? Is het de moeite om de dag en nacht creme hiervan te proberen ? 

-XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

1 opmerking: