2 november 2016

Creatief zijn met lege verpakkingen !


Kennen jullie het ook ? Je hebt een product waar je zoveel van houd, maar die verpakking maakt het onmogelijk om er wat mee te doen ? Ik heb bv een haat-liefde verhouding met het Garnier micellair water, de blender cleanser van Beauty blender & de RCMA no colour powder, gelukkig vond ik een oplossing ! Kijk maar mee.
Wat zegt ze nu allemaal, denken jullie misschien.. Of sommige denken, helemaal mee eens !

Wat voor mij als beauty addict 1 van de belangrijkste zaken is, is de verpakking van een product !

Sommige verpakkingen zijn ZO cute & handig, andere zijn dan weer compleet nutteloos, en doen het product niet te goed..

In mijn artikel van het Garnier micellair water schreef ik bijvoorbeeld dat de verpakking echt niet handig was en ik er enorm veel product mee verspil.

Door mijn product empties hield ik steeds mijn lege verpakkingen bij om aan jullie te laten zien wat ik helemaal had opgebruikt, ik stopte ze gewoon in een zak tot er genoeg in zat om met jullie te delen.

Toen ik een tijd geleden in de Sephora in Lille een sample kocht van de make up forever mist face spray, zag ik tot mijn ongenoegen bij het thuis komen dat de pomp kapot was .. 
Not fun ! Gelukkig had ik in mijn empties bag een lege sample zitten van de Mac fix plus. ( Je weet wel, die van €10 die je aan de kassa kan kopen ? )

Ik goot het product gewoon over, & kon het alsnog gebruiken.

Sindsdien doe ik dit non stop, ik laat jullie een paar voorbeelden zien van, hoe ik het graag noem, het butter product effect :-).


Deze 3 bijvoorbeeld.

De blender cleaner (middelste ), is ZO'N wonder product, om mijn beauty blender te reinigen moet ik niets anders meer hebben ! Maar die verpakking.. What in heavens name were they thinking ??


Door het pompje is het de bedoeling dat je jou Beauty blender erop drukt om zo het product erop te krijgen, maar het wordt bij mij zo'n smerig boeltje en verspilde enorm veel product, en believe me, it ain't cheap !

Ik zocht naar een alternatief product.. 
Maar jammer genoeg is er naar mijn mening niets op de markt dat zo goed werkt, dus kwam ik al snel met hangende pootjes terug..

De lege verpakking van Vichy kwam op dat moment goed van pas, ik goot het gewoon over & kan nu gemakkelijk de spons erin dabben zonder product te verspillen.

Nu had ik een leeg potje met een pompje aan, dat kwam OOK weer van pas, kan kon perfect het micellair water in & kan ik het gewoon op m'n watje pompen wat super handig is !!


Ook met de lege verpakking van deze fix + spray kon ik weer alle kanten op.

Ik heb gewoon een DIY spot treatment gemaakt voor mijn kwasten ! Beetje baby shampoo erin, water, schudden en klaar is kees.

De RCMA no colour powder is mijn volgende slachtoffer, de verpakking is small en lang en ├ęcht niet handig.. Ik ben dus aan het zoeken waar ik het in kan overkappen.

Ideetjes ? :-)
Wat doen jullie met jullie lege verpakkingen ?

-XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen