24 november 2016

Black Friday Vibes !

Morgen 25/11 is het Black Friday in Amerika, maar Belgie en Nederland doen er weer stiekem aan mee, en ik ben er niet rouwig om ! Wat is dat nu juist Black Friday ? En wie doet er juist allemaal aan mee ? Dat vertel ik jullie graag !

Hey, als't is om te shoppen & korting te krijgen, dan zit ik op de eerste rij hoor ;-) ! Ik heb ook 't gevoel dat dit jaar het eerste jaar is dat er echt VEEL winkels mee doen hier in België !

Ik ben mezelf echt aan het inhouden tot Vrijdag om te shoppen !

Wat is dat nu eigenlijk ?

Wel, eigenlijk heel simpel, elke vierde donderdag van de maand November, wordt er Thanksgiving gevierd in Amerika, hierbij danken de Amerikanen God. De Vrijdag na Thanksgiving, starten de meeste mensen met hun kerstinkopen, en is het belachelijk druk in en rondom de steden, Black Friday dus ! De winkelketens willen ook volk lokken door kortingen te geven. It's as simple as ABC ! 

Wij als Belg en Nederlander, vieren helemaal geen Thanksgiving, maar toch vinden de ketens het hier een goed excuus om kortingen te geven en dus ook klanten te lokken ! Slim gezien, hey, zo dom zijn we hier nog niet in het oosten ! 

Wie doet er nu allemaal mee met Black Friday en wat geven ze ? 

Als shopping addict ( Ja, ik kom hier openlijk voor uit, ik heb een probleem ! ) probeer ik zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van de kortingen die worden gegeven, dit is voor mij dus bijna hetzelfde als een kind in een snoepwinkel zetten ! Laat eens kijken van wie ik tot nu toe weet dat er mee doet : 

Alles is klikbaar ! klik dus gewoon op de naam & je wordt in een nieuw tabblad naar de website gevoerd :-) ! Handig hé

  • Kruidvat : Mijn favoriete drugstore ! Eerst en vooral krijg je gratis verzendingen op de website en een heleboel andere aanbiedingen. Ze hebben nog niet alles vrijgegeven, maar je kan op de website al zien dat er een heleboel kortingen zijn, BV bij Essence krijg je 2+1 gratis. Klik hier voor meer details.

  • Bol.com doet ook mee ! Maar die geven nog helemaal niets vrij.. Als je hier klikt, kan je mee met ze aftellen ! Ik ga het zeker checken, die geven altijd al goede acties ! 

  • The body shop geeft maar liefst -40% op ALLES, en dat tot en met maandag online & in de winkel ! Shoppen maar ! 

  • De Nederlandse winkelketen Douglas heeft ook aangekondigd mee te doen, maar wat je juist krijgt is jammer genoeg nog niet bekend .. Gratis verzending krijg je sowieso al, dus ik ben HEEL Benieuwd ! 

  • Ook Zalando liet weten dat zij ons extra korting gaan geven op fashion artikelen ! Yay 

  • Asos geeft ons zomaar even -20% korting op, jawel, ALLESSSSS ! Niet alleen Vrijdag, maar vanaf vandaag tot 29/11 ! 

  • 1 van mijn favoriete winkels om online te shoppen is Boohoo, daar hebben ze zoveel mooie basics etc, en het is zo'n betaalbare website ! Nu geven ze zomaar even tot -50% !!!! WHAT ?!!! Dat is insane ! Ik weet dat ze bv super basic shirts hebben voor €8 ! Ik ga daar wel even m'n slag slaan !

  • Colourpop fanatics, get ready ! Ik kreeg al in m'n mailbox dat ze vanaf gisteren Gratis international shipping geven vanaf €50 ! ( Let op, bij orders meer dan €21 betaal je invoerrechten. )

  • Ook ELF doet mee en geeft vanaf vandaag al  -20% op alle oog makeup. 

Er zijn er dus veel die nog niets bekend hebben gemaakt & die hun aanbiedingen updaten,
houd vooral alles in de gaten & ook mijn blog, want ik zal zoveel mogelijk updates proberen te delen hier ! :-)


En dan heb ik hier nog een aantal andere shops die ook meedoen en waar ik ook zéker een kijkje op ga nemen ! 


Ach, waarom houd ik mezelf voor de gek, ik heb zowat het gevoel dat IEDEREEN meedoet ;-) !
Let's get crazyyy !!


En uiteraard doen alle Amerikaanse winkels ook mee ! 


Neem zéker eens een kijkje op :Waar ga jij shoppen ? Ben ik nog iemand vergeten ? Laat het dan zeker weten in de reacties zodat iedereen het kan zien ! 


-XOXO- An
Follow me on : TwitterFacebookBloglovin' and Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen