23 oktober 2016

Hema longer lasting lipstick !Vele van jullie zijn deze misschien vergeten, maar ik wil jullie er tòch even aan doen herinneren hoe awesome deze lipsticks zijn. Want ja, ook ìk kan helemaal los gaan in een budget winkel als de Hema.
Het hoeft niet altijd veel geld te kosten om goed te zijn, nietwaar lieverdjes ? Ik herinner mij nog héél goed dat ik mijn aller eerste lippenstift in de Hema kocht. Het is daar ook zo lekker goedkoop. Ik wist toen nog hélemaal niets van make up, en had géén idee dat de kwaliteit zo goed was. Ik herontdekte deze laatste terug bij een shopping haul. Laten we eens kijken.De verpakking is simpel maar oogt wel heel sjiek. In gebruik is het ook handig, dus daar is niets op aan te merken.

Ik kocht 3 kleuren die naar mijn mening perfect bij de herfst passen, daar wil ik toch nog wel even iets aan toevoegen : De kleur selectie.. Zéér triest, er zijn slechts 9 kleuren beschikbaar & vallen allemaal in dezelfde categorie... Rood, roodbruin, en nog eens rood..Voor €3.50 per stuk koos ik de 3 kleuren die mij het meeste aanspraken en rekende hiermee af.

De 3 kleuren die ik heb zijn de 04, 05 & 07, 3 rood getinte kleuren.

Ik herinnerde mij dat deze lipsticks heel lang bleven, maar dat zat blijkbaar heel ver weg in mijn hersenen, want ik was compleet vergeten HOE long lasting ze effectief zijn.


Hierbij de swatches, hoe intens zijn deze kleuren ? Sorry maar in mijn opinie kan Chanel hier niet aan tippen hoor :-) !


05 - een échte knalrode kleur, ik dénk met een blauwe ondertoon, maar ik twijfel een beetje. In ieder geval, dit is rood, héél rood.
04 - Ik had gehoopt dat deze kleur iets meer naar de burgundy kant zou gaan, maar jammer genoeg is het gewoon een iets donkerder rood dan de 05.. Nu, ik zeg wel jammer genoeg, maar het blijft een prachtige kleur !


07 - Mijn favoriete kleur, dit laat me een beetje denken aan de nieuwe metallic liquids van Milani. Dit oranje bruin laat me écht denken aan de bladeren die van de bomen vallen.

Ze zijn écht super long lasting. Ik was gaan fonduen met de 05 op mijn lippen, en als je denkt aan fonduen, dan denk je aan olie, olie en nog eens olie. Na het eten was ik er bijna zéker van dat de lippenstift overal hing, behalve op mijn lippen.. Toen ik in de spiegel keek om bij te werken was tot mijn verwondering enkel de binnen kant vervaagd. Wat een meevaller.

Ik raad ze zéker aan als je een matte lippenstift zoekt die niet afgeeft.

-XOXO- An

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren! Ik koop eigenlijk bijna nooit make-up bij de Hema maar ik lees er altijd zo veel goede dingen over! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buiten de lipsticks heb ik nog niets getest maar deze zijn echt zooooo fijn !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt het dat deze lipsticks eerst in een langere en dunnere omhulsel zaten? Er zat namelijk een hele mooie fel roze koele kleur in die ik niet meer kan vinden helaas. Zo jammer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm tot zover ik me kan herinneren zit dit al jaren in dezelfde verpakking. Bedoel je deze kleur ?? -http://www.hema.nl/winkel/mooi-gezond/make-up/lippenstift-lipgloss/lipstick/longer-lasting-lipstick-(11233501)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh inderdaad. Die was ik zeker helemaal vergeten. Hema heeft echt goede make-up producten. Deze lipsticks gebruikte ik vroeger altijd. http://www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow die lipsticks zier er echt mooi uit! Elke keer als ik bij Hema ben weet ik niet goed wat uitkiezen, nu wel :D Ik ben echt benieuwd, ik heb ze nooit eerder gespot. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben door jou deze lippenstiften gaan kopen toen er een actie was en WOWWWW! Hij heeft vandaag 3 volledige maaltijden, 2l water en een aantal kleine boefkicken overleefd! ;)
  U leren kennen via Beauty Squad btw :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh super leuk om te lezen ! :D en die boefkick, I feel you !! XD

   Verwijderen